Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Tuzla'nın 'Cennet'inde 190 Bin YTL'ye Daire

Etiketler: |


Anadolu İnşaat'ın Tuzla'da inşa ettiği Paradise Park Tuzla, altı farklı büyüklükte toplam 64 daireden meydana geliyor. Projede fiyatlar 190 bin YTL'den başlıyor.

Anadolu İnşaat tarafından Tuzla'da inşa edilen Paradise Park Tuzla, iki etapta toplam 16 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılıyor. Üç farklı tipte dairelerden oluşacak projede fiyatlar 190 bin YTL'den başlıyor. Mart 2009'da teslim edilecek Paradise Park Tuzla, 5 ayrı blokta 64 daireden oluşuyor.

Büyüklüğü 97 metrekare olan 2+1, 115 ve 140 metrekare olan 3+1'lerin bulunduğu projede, yine büyüklükleri 150 metrekare, 190 metrekare ve 200 metrekare olan çatı dubleksler ile ara kat dubleksler yer alıyor. 24 saat güvenliğin bulunduğu Paradise Park Tuzla'da çocuk oyun alanları ile yüzme havuzu da mevcut. Kapanmaz deniz ve göl manzarası ile kapalı otoparka sahip projenin dairelerinde, kafe, fitness center gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Depreme dayanıklı radye temeller üzerine kurulan Paradise Park Tuzla'da binalar, ısı yalıtımlı panel sistemlerle inşa ediliyor. Hidrolik sistemli asansörün yer aldığı projede, interkom sistemi ve her katta görüntülü kapı telefonu da bulunuyor. 2 etaptan oluşan ve 8 biner metrekare üzerine projelendirilen Paradise Park Tuzla, E-5 Otoyolu'na 1 kilometre, sahil yoluna 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 kilometre, tren istasyonuna ise 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

PARADİSE PARK TUZLA'NIN KÜNYESİ

- Firma: Anadolu İnşaat
- Yer: Tuzla
- Konut sayısı: 64
- Konut büyüklüğü: 97-200 m2
- Fiyat: 190 bin YTL'den başlıyor
- Tel: (0 216) 447 48 11

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: