Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Boğaziçi'nde Yaşamak İçin Son Fırsat!

Etiketler: |

Gayrimenkul Sektörünün Öncü ve Güvenilir Kuruluşlarından Sinpaş GYO'nun Geliştirdiği Bosphorus City'de Yoğun İlgi Üzerine
2.Etap Satışa Çıkarıldı.

Sinpaş GYO'nun İspanyol “yıldız” Julio Iglesias ile tanıtımını yaptığı “İstanbul'un 2. Boğazı” Bosphorus City'de 660 konut 10 gün içerisinde satıldı. 2009'da başlanılması planlanan 2. etap satışları yoğun talep üzerine bu hafta sonunda başlatıldı. Evlere öncelikli olarak, iş adamı, akademisyen, pilot, doktor, mühendis gibi meslek kollarının yanı sıra sanatçı ve sporcular da büyük ilgi gösterdiler.

Proje geliştirme konusunda uzmanlığı, 35 yıllık deneyimi ile gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Sinpaş GYO, bu durgunlukta sektörün önünü açan projesi ile liderliği bir kez daha kanıtlandı.

Bosphorus City'nin Küçükçekmece – Halkalı'daki Bosphorus City Galeri'deki tanıtım günleri, özel fiyatlarla 15 Haziran'a kadar devam ediyor. Ayrıca Sinpaş GYO'nun peşinatsız ve TÜFE endeksli devrimci ödeme planı Bosphorus City de de uygulanıyor ve ev almayı kolaylaştırıyor.



Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: