Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Sarıyer Park’ın temeli atıldı

Etiketler: |

Hepsi boğaz manzaralı 24 dubleksten oluşan Sarıyer Park’ta fiyatları 650 bin ila 750 bin dolar arasında değişen konutlar için yüzde 30 peşinat ve esnek ödeme seçeneği sunuluyor

Propa İnşaat tarafından butik bir site anlayışıyla Sarıyer’de hayata geçirilen Sarıyer Park projesinin temeli atıldı. Proje aşamasında bile yerli ve yabancı yatırımcıların büyük ilgisini çeken ve satış bağlantıları yapılan Sarıyer Park, Eylül 2009’da teslim edilecek. Proje, büyüklüklükleri : 190 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen 12’si bahçe, 12’si çatı dubleksi olmak üzere hepsi boğaz manzaralı 24 dubleksten oluşuyor.

İleri inşaat teknolojisiyle inşa edilecek Sarıyer Park’ın, lokasyonu ve sağladığı ayrıcalıklarla İstanbul’da lüks yaşam alanı sunan nadir projelerden biri olduğunu belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Üyesi Can Reşit Özçiçek, fiyatları 650 bin ila 750 bin dolar arasında değişen projede; yüzde 30 peşinat ve esnek ödeme seçeneği ile Fortis’ten projeye özel konut kredisi seçenekleriyle kişiye özel ödeme planı uyguladıklarını belirtti.

Kapalı site olarak tasarlanan proje kapsamında açık yüzme havuzu, özel otopark alanları, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, güvenlik birimleri ve peyzajı yapılmış yeşil alanlar bulunuyor. En son teknolojik ürünlerle su ve ısı yalıtımının gerçekleştirildiği site genelinde, güvenlik uyarı sistemleri ve kameralar yer alıyor. Evlerin içinde görüntülü interkom bulunuyor ve güvenlik kapısına direkt bağlantı sağlanıyor. Profesyonel yönetimle bir “residence” hizmeti sağlanacak olan Sarıyer Park’ta, ev sahiplerinin her türlü günlük ihtiyacına cevap verilebilecek. Sitede yer alacak teknik servis ise ihtiyaç anında tamirat veya bakım hizmetini hızlı bir şekilde sunabilecek.

Tel: (0212) 347 02 89

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: