Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

110 Bin YTL; 6 Ay Sonra Teslim

Etiketler: |


52 ile 147 metrekare arasında 120 daireden oluşan Lilyum Evleri'nde fiyatlar 110 bin YTL ile 240 bin YTL arası değişiyor. 6 ay sonra teslim edilecek projede konutların yüzde 70'i satıldı.

İstanbul Kurtköy'de, Mono İnşaat tarafından yapılan Lilyum Evleri projesinin yüzde 70'i satıldı. Pazarlaması ve satışı GAYA Gayrimenkul Geliştirme tarafından yapılan Lilyum Evleri farklı mimari yapısı ve sahip olduğu modern hayatın tüm kolaylıkları ile yoğun ilgi görüyor.

İnşaatına Kasım 2007 başlanan Lilyum Evleri toplam 10 bin metrekare üzerine inşa edildi. 9 bin metrekaresi özel tasarım yeşil alan olarak değerlendirilen site, 3 blok ve 120 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerin yer aldığı Lilyum Evleri'nde 1+1 daireler 52 metrekare, 2+1 daireler 83 metrekare, 3+1 daireler 98 ile 147 metrekare arasında değişiyor. Kırmızı, sarı ve pembe renklerinden oluşan Lilyum Evleri'nde fiyatlar 110 bin YTL ile 240 bin YTL arası değişiyor.

Projede yüzme havuzu, tenis kortu, yeşilin ve projeye adını veren lilyum'ların her renginden oluşmuş peyzaj çalışması, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark, 7/24 özel güvenlik sistemi, yangın uyarı sistemi ile özel ısı, ses ve su yalıtımı sistemi bulunuyor.

Acil durumlar için aydınlatma ve yangın söndürme sistemleri, elektrik ve su kesintilerine karşı jeneratör ve su deposu ile ferdi kombi ısıtma sisteminin yer aldığı sitedeki dairelerde özel görüntülü diafon, 10 metrekareden başlayan özel depo, Digitürk ve D-Smart alt yapısı, vestiyer ve Wireless mevcut.

2 adet bahçeli dubleks dairenin de bulunduğu Lilyum Evleri, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 3 kilometre, TEM Otoyoluna 1 dakika, İstanbul Park'a ise 10 dakika mesafede yer alıyor.

GAYA Gayrimenkul kurucusu ve Genel Müdürü Fırat Murathanoğlu, küresel ekonomide yaşanan kredi krizinin Türkiye'de konut alımlarında büyük bir düşüşe sebep olduğu görüşüne rağmen Lilyum Evleri'ne ilginin yoğun olduğunu ve bu nedenle ev teslimatlarının erkene çekildiğini söyledi. Projeden ev sahibi olanların yapısına bakıldığında daha çok kariyer sahibi genç ailelerin öne çıktığını belirten Murathanoğlu, “Doğru hedef kitleye yapılan proje her zaman etkili oluyor. 6 ay sonra ilk teslimatlarımızı yapıyoruz. Lilyum Evleri'ne talep piyasanın aksine çok iyi. Bu da bizim çok iyi ve özel bir proje geliştirmiş olduğumuzu gösteriyor. Buradan aldığımız tecrübe ve ilgi, yeni projelerimiz için bizlere ışık olacak" dedi.

Tel: (0212) 275 08 04


Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: