Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Uygun fiyat ve taksit imkanı!

Etiketler: |


Kısa süre önce temelleri atılan Çayırova Konaklarında'nda daire fiyatları 99 bin 600 YTL ile 124 bin 600 YTL araında değişiyor. Sitenin 2 yıl içinde tamamlanması planlanıyor

Yenilmez İnşaat'ın İzmit Çayırova'da yapımına başladığı Çayırova Konakları'nda 90 ve 95 metrekarelik 2+1 daireler 99 bin 600 YTL, 118 metrekarelik 3+1 daireler ise 124 bin 600 YTL'den satılıyor. 36 ay faizsiz taksit imkanı sunular daireler için peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. Daireler ayrıca uzun vadeli konut kredisiyle de alınabiliyor. Sitenin Aralık 2009'da tamamlanması planlanıyor.

8 bin metrekare arsa üzerinde, 7 blokta 164 daireden oluşan Çayırova Konakları'nda toplam alanın yüzde 50'si yeşil alan ve sosyal tesislere ayrılıyor. Ortak alanlarında açık yüzme havuzu, dinlenme ve çocuk oyun alanları ile fitnes salonu ve saunası bulunan bir sosyal tesis yer alıyor.

İstanbul'a yakınlığıyla dikkat çeken ve her geçen gün daha fazla İstanbullunun konut edindiği Çayırova'da Şişli'ye 47, Boğaziçi Köprüsü'ne 37, Pendik Denizotobüsü İskelesi'ne 14, Kadıköy'e ise 30 kilometre mesafede bulunuyor. TEM otoyolunun Çayırova Şekerpınar girişine 5, E5 bağlantı yoluna ve Gebze'ye 6 kilometre uzaklıkta bulunan Çayırova Konakları, Darıca Eskihisar Feribot İskelesine 11, Kartepe Kayak Merkezi'ne ise 62 kilometre mesafede.

Site özellikleri

- Açık ve kapalı otopark.

- Yüzme havuzu.

- Dinlenme ve çocuk oyun alanlar.

- Fitness, sauna ve sosyal tesis alanları.

- 24 saat güvenlik.


Daire özellikleri

- Doğalgaz kombi ısıtma sistemi.

- MDF mutfak dolapları.

- Ebeveyn banyosu.

- Çelik dış kapılar, ahşap iç kapılar.

- Islak zeminler seramik.

- Salon ve odalar lamine parke.

- Tüm iç mekanlar saten boyadır.

- PVC doğrama.


Bina özellikleri

- Her blokta asansör ve iki adet yangın merdiveni.

- Su deposu ve hidrafor.

- Jeneratör.

- Görüntülü diyafon sistemi.


İnşaat teknikleri

- Radye temel.

- C30 sınıfı hazır beton.

- dış cephelerde mantolama.


Yapımcının künyesi

Yapımcı firma: Yenilmez inşaat.

Sahibi: Kazım Yenilmez.

Kuruluş yılı: 1968

Tel: (0262) 744 83 13

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: