Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

90 bin YTL’ye ‘Saklı Vadi’ keyfi

Etiketler: |


150 metrekare büyüklüğünde 180 daireden oluşan Saklı Vadi Evleri’nde normal daireler 90 bin YTL ile 125 bin YTL arasında, dubleks daireler ise 165 bin YTL’den başlayan fiyatlarla satılıyor


DBM İnşaat’ın İzmir Çiğli’de yaptığı Saklı Vadi Evleri, 9 blokta toplam 180 daireden oluşuyor. Saklı Vadi Evleri’nde brüt 150, net 132 metrekare büyüklüğünde konutlar bulunuyor. Konutlarda 31 metrekare büyüklüğünde salonların yanı sıra, 3 metrekarelik kiler, 4 metrekarelik ebeveyn banyosu ve 11 metrekarelik ön balkon da yer alıyor. Normal dairelerin 90 bin YTL ile 125 bin YTL arasında değişik fiyatlardan satıldığı sitede, 18 adet dubleks dairenin fiyatı ise 165 bin YTL’den başlıyor. Firma bünyesinde esnek ödeme seçeneklerinin sunulduğu Saklı Vadi Evleri’nden konut almak isteyenler bankadan konut kredisi de kullanabiliyor.
Saklı Vadi Evleri, İzmir çevre yoluna 2 kilometre; Kipa, Carrefoure, Egepark alışveriş merkezlerine 3 kilometre; belediye, metro ve Anadolu Caddesi’ne ise 1800 metre mesafede, Saklıvadi Gölet projesinin üst kısmında ormanın içinde yer alıyor.

Site özellikleri
- Yüzme havuzu.
- Yürüyüş parkurları.
- Basketbol, voleybol sahaları.
- Çocuk oyun parkları.
- Doğal orman ve gölet.

Bina özellikleri
- Her binada 2 adet çatı dubleks.- Blok girişleri ve merdiven sahanlıkları 1. sınıf ithal granit.- Blok giriş kapıları ferforje.- Her katta 2 daire.- Her blokta merkezi uydu anten ve diafon sistemi.

Konut özellikleri
- Tüm duvarlar saten alçı ve kartonpiyerli.- Banyo, mutfak, koridor ve balkonlar seramik.- Modüler sistem ve markalı hazır mutfak.- Tüm oda zeminleri laminant parke.- Daire giriş kapısı çelik kapı.
- Ebeveyn banyosu.- Normal banyo ve tuvalet.- Banyoda duş teknesi ve duşa kabin.- Banyolarda hilton lavabo.
- İç kapılar amerikan panel kapı.- Pencere ve balkon kapıları çift cam ve PVC malzeme.- Dairelerde kat kaloriferi ve doğalgaz tesisatı.
İnşaat teknikleri- Zemin etütleri yapılmış.
- Deprem yönetmeliğine uygun.

Yapımcının künyesi
Yapımcı Firma: DBM İnşaat
Kuruluş yılı: 2005
Genel müdür: Barış Öncü
Tel: (0232) 386 2676 – 386 5957
Web: http://www.saklivadievleri.com/

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: