Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Çamlıkent’te büyük kampanya!

Etiketler: |

150 metrekare büyüklüğünde 3+1 tipindeki dairelerin yer aldığı Çamlıkent’te düzenlenen bir kampanya ile dairelerin hepsi 87 bin YTL’den satılıyor

DBM İnşaat tarafından İzmir’de Çiğli Belediyesi ile ortak olarak yapılan Çamlıkent, 22 bin 600 metrekare alan üzerinde 10 katlı 11 blokta 220 konut ve 7 işyerinden oluşuyor. Burüt 150 metrekare büyüklüğünde 3+1 tipindeki dairelerin yer aldığı site 2009 yılının ağustos ayında teslim edilecek. Banka kredisinin kullanıldığı sitede düzenlenen kampanya ile dairelerin tamamı 87 bin YTL’den satılıyor. Konutlar 20 bin 900 YTL peşinat vermek kaydıyla kalan bakiye de banka kredisi ile satın alınabiliyor.
Tüm konutların körfez manzarası bulunduğu Çamlıkent, İzmir çevre yoluna 2 kilometre; Kipa, Carrefoure, Egepark alışveriş merkezlerine 3 kilometre; belediye, metro ve Anadolu Caddesi’ne ise 1800 metre mesafede, y4eniö yapılan Saklıvadi Gölet projesinin üst kısmında, ormanın içinde yer alıyor. Yüzme havuzundan spor alanlarına kadar değişik aktivite imkanlarının bulunduğu Saklıkent’te daireler eksiksiz olarak teslim edilecek.

Site özellikleri
- Yüzme havuzu.
- Yürüyüş parkurları.
- Basketbol, voleybol sahaları.
- Çocuk oyun parkları.
- Doğal orman ve gölet.

Bina özellikleri
- Blok girişleri 1. sınıf ithal granit.
- Merdiven sahanlıkları 1. sınıf ithal granit.- Blok giriş kapıları ferforje.- Her katta 2 daire.- Asansör.
- Her blokta merkezi uydu anten.

Konut özellikleri
- Tüm duvarlar saten alçı ve kartonpiyerli.- Banyo, mutfak, koridor ve balkonlar seramik.- Modüler sistem hazır mutfak.- Tüm oda zeminleri laminant parke.- Daire giriş kapısı çelik kapı.
- Ebeveyn banyosu.- Banyoda duş teknesi ve duşa kabin.- Banyolarda Hilton lavabo.
- İç kapılar amerikan panel kapı.- Pencere ve balkon kapıları çift cam ve PVC malzeme.- Dairelerde kat kaloriferi ve doğalgaz tesisatı.- Diafon sistemi.

İnşaat teknikleri
- Deprem yönetmeliğine uygun.
- Zemin etütleri yapılmış.
- C25 beton.
- Nervüllü demir.
- Kirişli radye temel.
- Beton perde sistemi.

Yapımcının künyesi
Yapımcı Firma: DBM İnşaat
Kuruluş yılı: 2005
Genel müdür: Barış Öncü
Tel: (0232) 386 2676 – 386 5957
Web: www.camlikent.com

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: