Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Zeytinsuyu'nda 3 Yıl Aidat Yok

Etiketler: |


Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nden temmuz ayı içerisinde ev alan herkes, 3 yıl boyunca site aidatı ödemiyor. Projedeki villalar 360 bin YTL'den satılıyor.

Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nde, temmuz ayı içerisinde yapılan tüm satışlarda, ev sahiplerinin kredi taksitlerinden başka gideri olmuyor. Site yönetim aidatları; güvenlikten, kablosuz internet erişimine, jeneratörden, bahçıvan masraflarına kadar her şey 3 yıl boyunca Saros İnşaat tarafından karşılanıyor.

Kasım 2008'de teslim edilecek olan ve tamamı deniz manzaralı toplam 20 villadan oluşan projede villalar normalde 400 bin YTL'den satılırken, temmuz ayı sonuna kadar 360 bin YTL'ye düşürüldü. Projede yapılan 40 bin YTL'lik nakit indirimin yanı sıra, ayrıca anlaşmalı bankalarla da uygun faiz oranları kullanılabiliyor.

Projenin satışına yeni başlanan beşinci etabında, her biri ev oturma alanı dışında yaklaşık 250 metrekare civarında bahçeye sahip 190 metrekarelik 20 adet villa bulunuyor. Zeytinsuyu Tepesi Villaları, TEM'den Yeşilköy Havaalanı Kavşağı'na 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Projede, kablosuz internet erişimi, doğalgaz, yangın, su ve duman dedektörleri, her odada gömme dolap, jakuzi gibi fonksiyonel özelliklerin yanı sıra gece görüşlü ve harekete duyarlı kamera sistemi, sabit IP ile uzak bilgisayardan site kameralarını izleme, 24 saat aktif güvenlik sistemi ve görüntülü kapı telefonu da faaliyette bulunuyor.

Tel: (0212) 884 17 23/ 0212 885 42 - 84- 88

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: