Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Bosphorus City’de trafiksiz boğaz keyfi

Etiketler: |


İstanbul Boğazı Bosphorus City’de yeniden hayat bulurken, Bosphorus City’de köprüler ücretsiz ve araç trafiğine kapalı olacak

Sinpaş GYO tarafından yapılan Bosphorus City projesinde İstanbul’un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy, Paşabahçe ve köprüler Bosphorus City’de yeniden hayat buluyor. İstanbul’un 2. Boğazı Bosphorus City’de köprüler ücretsiz ve araç trafiğine kapalı olacak.

İstanbul’un yeni boğaz şehrinde 26 bin metrekare büyüklüğünde 720 metre uzunluğunda boğaz ve aslına uygun tasarlanan 2 boğaz köprüsü bulunuyor. İstanbul Boğaz’ındaki yerleşkeleri gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisarı Meydanı ile Rumeli Hisarı meydanı arasına kurulu. İki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının keyfini farklı açılardan seyretme imkanı sunuyor.

Bosphorus City’de, yük gemisi ve şilep trafiğinin yoğun olduğu asıl Boğaz’ın aksine, Boğaz semtleri arasında ulaşımı İstanbul’a has sandallar sağlayacak. Ortaköy Meydanı’ndan sandala binip, gündüz Emirgan’da çay içmek, öğlen Kanlıca’dan yoğurt alıp, akşamüstü Kandilli Meydanı’ndaki Liman Restoranda balık yemek mümkün olacak. Yaklaşık üçte biri yeşil alandan oluşan projede, kafeler-restoranlar, dans salonları, açık-kapalı yüzme havuzları, spor kompleksleri, mini golf sahaları, bowling salonları, masaj odaları, sağlık kulübü gibi birçok sosyal ve sportif öğe Bosphorus City’de bulunacak.

Fiyatlar 175 bin YTL’den başlıyor

Bosphorus City’de 68 ile 615 metrekare arasında değişik büyüklükte 63 farklı ev tipi bulunuyor. Projede 197 metrekareden 254 metrekare arasında değişen seçenekleri ile Yalı Daireleri 469 bin 993 YTL ile 883 bin 160 YTL arasında değişik fiyatlardan satışa sunuldu. Yeditepe Kuleleri’nde 68 metrekare ile 207 metrekarelik havuzlu ve kat bahçeli penthouse’ların fiyatları ise 175 bin 815 YTL ile 235 bin 799 YTL arasında değişiyor. Saraybahçe Evleri’nde 143 ile 284 metrekare arasındaki konutlar da 313 bin 888 YTL ile 356 bin 49 YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Tel: (0212) 444 1 440

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: