Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Konutta Marka Oluyor

Etiketler: |


Gayrimenkul yatırımlarında şimdiye kadar yeterli payı alamayan İzmir’de son yıllarda yapılan ve planlanan yatırımlar 2015 Expo’yu kaybetmesine rağmen kente olan ilginin artarak devam ettiğini gösteriyor. Çok sayıda markalı konut projesinin yapıldığı İzmir, konut piyasasındaki genel durgunluktan nasibini alsa da yeni yatırımlar ileriye yönelik olumlu sinyaller veriyor


Türkiye’nin en büyük üçüncü kenti konumundaki İzmir’de yeni konut projeleri artıyor. İlk başlarda orta sınıfa yönelik olarak yapılan projelerle adından söz ettiren kentte son yıllarda lüks konut projeleri de inşa ediliyor. Aynı zamanda çevresiyle birlikte büyük bir turizm potansiyeli bulunan İzmir’de Narlıdere bölgesi lüks konutta öne çıkarken, Aklaçatı’da da son dönemde lüks konutlar üretiliyor. Kentin yeni konut bölgesi olarak dikkat çeken Mavişehir’de TOKİ ile gelir karşılığında hasılat paylaşımı modeliyle çok sayıda proje yapılırken, Soyak Mavişehir, Albayrak Mavişehir gibi projeler bunların arasında öne çıkıyor. Bölgede 2-3 yıl önce yapımına başlanan sitelerde yaşam başlarken, yaptığı lüks konutlarla dikkat çeken Folkart Yapı, Folkart Narlıdere’den sonra kentteki ikinci projesini ‘Folkart Mavişehir’ adıyla bu bölgede yapıyor.

İzmir çevresinde turizm potansiyeli nedeniyle özellikle villa tarzındaki projeler dikkat çekerken, Türkiye’nin en büyük villa projelerinden biri olan Villakent, Seyrek beldesinde hayat buluyor. Foça’da yapılan Olivia Village ve Foçaköy, Urla’daki Doğapark Villaları ve Olive Park ile Alaçatıda inşa edilen Port Alaçatı diğer villa projeleri olarak öne çıkıyor.

Özellikle Expo 2015’in kıl payıyla İtalya’nın Milano kentine kaptırılmasıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşayan İzmir’de yapılması planlanan birçok yatırım da rafa kaldırıldı. Ancak yeni imara açılan Bayraklı bölgesinde Tefken-Oz ve Rönesans Grubu’nun ortaklaşa 250 milyon dolarlık alışveriş merkezi, konut ve ofis yatırımı ile İş Bankası’nın yapmayı planladığı iki kule ve alışveriş merkezi kente olan ilginin halen devam ettiğini gösteriyor. Bunların yanı sıra Folkart Yapı’nın Salhane Yenikent Bölgesi’nde inşa etmeyi planladığı 45 katlı lüks konut ve işyerlerinden oluşacak Folkart Towers’ın da 2011 yılında tamamlanması planlanıyor. Zorlu Gayrimenkul de Çankaya semtindeki alışveriş merkezi ve tütün depolarının bulunduğu alanda rezidans, ticaret merkezi ve konut inşa edilmesine ilişkin projenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Olivia Village

Eskidji İnşaat tarafından Foça’nın Çanak koynunda yapılan Olivia Village, 25 ayrı ünitede toplam 79 rezidans daireden oluşuyor. Yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerinde yapılan projede 23 metrekare stüdyo daireden 170 metrekare 3+1’e kadar değişik konut seçenekleri yer alıyor. İnşaatı tamamlanan ve 5 yıldızlı otel standartlarında işletmeye açılan sitede alıcılara hemen tapuları teslim ediliyor. Projedeki fiyatlar ise 23 bin euro’dan başlıyor, 100 bin euro’ya kadar çıkıyor. Firma bünyesinde yüzde 25 peşin vermek kaydı ile yüzde 1,54 faiz oranından 84 aya kadar taksit yapılıyor. 23 metrekarelik daireler için 4 bin 600 YTL peşinat verilmesi durumunda aylık 650 euro taksitle konut alınabiliyor. Projede yüzme havuzu, sauna, Fin hamamı, jimnastik salonu, tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol sahası, mini golf, bilardo, langırtın yanı sıra, internet cafe, açık hava satrancı, oyun salonu, açık ve kapalı çocuk oyun parkı ve salonu bulunuyor. Eski Foça'ya 13 kilometre, Yeni Foça'ya 9 kilometre mesafede, Çanak Koyu'na ve Çandarlı’ya manzarası bulunan site sit alanında yer alması nedeniyle de doğa sevenlerin tercihi olabilir.

Tel: (0232) 825 10 40

Albayrak Mavişehir

Albayrak Yapı Grubu'nun Karşıyaka'da inşa ettiği Albayrak Mavişehir'de büyüklükleri 77 metrekare ile 206 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 170 bin YTL'den başlıyor, 680 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Vakıfbank’tan 120 aya kadar yüzde 1,16 faiz oranından konut kredisi ile alınabilen daireler için ayrıca yüzde yüzde 70 peşin verilmesi durumunda 60 ay vade farksız taksit seçeneği sunuluyor. İnşaatı tamamlanan proje, 1+1 stüdyo tipi konutlardan, 2+1 teraslı konutlara; 3+1 aile tipi konutlardan, 4+1 galerili dubleks konutlara kadar değişik daire seçeneklerine yer veriliyor. 60 bin metrekare alan üzerinde, 12 blokta 536 daireden oluşan Albayrak Mavişehir'de basketbol, futbol, voleybol haları, tenis kortları, alışveriş merkezi, yürüyüş parkurları, çocuk parkları ve yüzme havuzları yer alıyor. Konutlar ankastre mutfak eşyalrı ve klimalı olarak teslim ediliyor.

Tel: 444 0 415

Foçaköy

Foçaköy İnşaat'ın İzmir Foça'da projelendirdiği Focaköy, farklı bir yatırım imkanı sunuyor. Buna göre 1200 ile 1500 metrekare büyüklüğünde bir arsayı 45 bin YTL’ye satın alan yatırımcılar, arsalarına büyüklüğü 100 metrekare ile 500 metrekare arasında değişebilen bir ev yaptırabiliyor. Foçaköy İnşaat tarafından yapılan evler ortalama olarak 150 bin YTL’ye mal oluyor. Hem arsa, hem ev maliyeti, yüzde 30 peşin ve 12 ay taksit imkanı ile alınabiliyor. Evler, sözleşme tarihiden itibaren 6 ay içinde teslim ediliyor. 5 yıl içinde tamamlanması planlanan Foçaköy'de şu an 30 aile yaşıyor ve 100 evin inşaatı tamamlandı. Evlerin yüzde 90'ı havuzlu olarak yapılıyor. 1200 dönüm arazi üzerinde kurulan Foçaköy'de spor tesisleri, köy meydanı ve ticaret merkezi, kültür, sanat ve eğitim merkezi, sergi salonu, amfi tiyatro, camii, okul, güvenlik birimi, sağlık hizmetleri binası, veteriner, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, seyir terası ve restoran, sera, botanik bahçesi gibi birimlerin yanı sıra sosyal tesislerin içinde açık ve kapalı ortak yüzme havuzları yer alıyor.

Tel: (0232) 364 40 61

Doğapark Villaları

RTA Akay İnşaat'ın yapımına başladığı Doğapark Villaları'nda ev fiyatları 300 bin ile 400 bin YTL arasında değişiyor. Şekerbank ile yapılan anlaşma ile uygun faiz oranlarından konut kredisinin kullanıldığı projede peşin alımlarda da indirim yapılıyor. Örnek villanın tamamlandığı sitede inşaatın 2010 Haziran’ında tamamlanması planlanıyor. İzmir'in Urla ilçesinde, Kalabak Mevkii'nde inşa edilen site, İzmir'e 30 kilometre, Çeşme-İzmir otoyoluna 100 metre, denize 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 66 bin metrekare arsa içinde, her biri 1400 metrekare bahçe içinde 45 adet müstakil dubleks villadan oluşan sitede, büyüklükleri 200 ile 240 metrekare arasında değişen 3 tip ev seçeneği mevcut. Sitenin ortak alanları içinde, yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor alanları, kafeterya ve market, basketbol ve voleybol alanları yer alıyor. Villalarda ise ahşap pergole, ankastre intema mutfak, jakuzi ve otomatik panjur sistemi gibi donatılar bulunuyor.

Tel: (0232)463 43 49

Gönen Çamlıköy

Gönen Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın Güzelbahçe'de inşa ettiği Gönen Çamlıköy'de büyüklükleri 244 metrekare ile 354 metrekare arasında değişen villaların fiyatları 370 bin ile 520 bin dolar arasında değişiyor. Kaba inşaatı tamamlanan sitenin 2008 sonunda tamamlanması planlanıyor. Gönen Çamlıköy 80 dönüm arsa üzerinde, 4 ayrı tipte tasarlanan 79 villadan oluşuyor. Okullara ve kent içine düzenli servis hizmetleri verilecek olan Gönen Çamlıköy Evleri'nde spor alanları, aletli jimnastik merkezi, fitness salonu, oyun bahçeleri, çocuk parkı, açık - kapalı yüzme havuzu, kafeterya gibi birimlere yer verilecek.

Tel: (0232) 236 81 70

Gönen Metrokent

Gönen Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın Karşıyaka Ulukent'te yapımına devam ettiği Gönen Metrokent'te 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor. Projede satışta az sayıda daire kalırken 3+1 tipindeki bu dairelerin fiyatları 109 bin YTL olarak belirlenmiş. Dairelerin büyüklükleri 86 metrekare ile 106 metrekare arasında değişen daireler, aylık 888 YTL taksitle 120 ay vadelendirilerek alınabiliyor. İnşaatı tamamlanarak oturuma hazır hale gelen sitede basketbol ve voleybol sahaları, koşu parkuru, çocuk parkı, oyun alanları gibi tesislere yer veriliyor.

Tel: (0232) 838 30 36

Soyak Mavişehir

Soyak İnşaat'ın Karşıyaka'da inşa ettiği Soyak Mavişehir'de daire fiyatları 237 bin YTL ile 395 bin YTL arasında değişiyor. Soyak Mavişehir projesinin ikinci etabına yönelik, ödeme kolaylığı sağlayan iki alternatifli kampanya başlattı. Birinci alternatifte yüzde 0 faizle, 48 ay vade ve yüzde 40 peşinat veriliyor. Bu ödeme planına alternatif olarak, yüzde 15 peşinat, 84 ay vade ve yüzde 0,75 faiz oranı ile de Soyak Mavişehir’den ev sahibi olunabiliyor. Her iki kampanyada da ödemelere Ocak 2009’da başlanırken, konutlar 3 ay erken olmak kaydıyla Ekim 2008’de sahiplerine teslim ediliyor. Soyak Mavişehir’in birinci etabında bulunan 880 adet konut, Aralık 2007 itibariyle sahiplerine teslim edildi. İkinci etapta bulunan 688 konut ise, Ekim 2008’de yeni sahiplerinin olacak. Yaklaşık 130 bin metrekare alan üzerinde kurulan Soyak Mavişehir’de modern yaşamın gerekliliklerine uygun olarak tasarlanmış, 70 metrekareden 200 metrekareye kadar farklı büyüklükte daireler yer alıyor. 4 adet yüzme havuzu, 3 adet basketbol sahası, 3 adet tenis kortu, açık spor alanları, 1,5 kilometre uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet parkurunun yer aldığı projede sağlıklı yaşam için birçok olanak sağlanıyor.

Tel: 444 0 795

Yüksek Vadi Evleri

Eskidiji İnşaat tarafından Karşıyaka'da inşa edilen Yüksek Vadi Evleri'nde Büyüklükleri 61 metrekare ile 178 metrekare arasında değişen daireler, 82 bin YTL ile 296 bin YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede satışta olan 3. etap konutlar 60 aya kadar aylık yüzde 1,16 faiz oranından taksitlendiriliyor. Ayrıca uzun vadeli banka kredisiyle de alınabilecek olan daireler, ankastre bulaşık makinesi, davlumbaz ve fırınları ile birlikte teslim edilecek. İlk etabı Aralık 2006'da tamamlanan Yüksek Vadi Evleri'nde Geniş yeşil alan düzenlemelerinin yanı sıra spor tesisleri, yüzme havuzu, açık ve kapalı otoparklara yer veriliyor.

Tel: (0232) 370 74 74

Olive Park

TRE Turizm İnşaat'ın Urla merkezine 5 kilometre mesafede inşa ettiği Olive Park'ta villa fiyatları 650 bin euro ile 850 bin euro arasında değişiyor. Tüm bankalardan uzun vadeli konut kredisi ile alınabilecek olan villaların tamamlanarak teslime hazır hale getirildi. 75 bin metrekare arsa üzerinde, birbirinden farklı tasarlanmış 30 villadan oluşan O'live Park'ta fitness salonu, mini golf sahası, voleybol ve basketbol sahası, tenis kontu, orman içi yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, dinlenme ve okuma alanları yer alıyor. Büyüklükleri 265 metrekare ile 420 metrekare arasında değişen villaların her birinde kendine ait, 2 bin 500 metrekarelik bahçeleri yüzme havuzu, sauna, SPA ve otopark bulunuyor.

Tel: (0232) 766 43 63

Folkart Mavişehir

Saya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Folkart Yapı tarafından İzmir Mavişehir’de yapımına başlanan Folkart Mavişehir, 22 kattan oluşuyor. Kule tarzında inşa edilen projenin 15 ayda tamamlanması planlanıyor. Folkart Mavişehir’in 14’üncü katında yüzme havuzu, 15’inci katında sosyal tesisler ve 16’ncı katında da yürüyüş parkurları bulunacak. Proje, aynı zamanda Folkart Narlıdere Evleri’nin tasarlayan mimar Emre Arolat’ın imzasını taşıyor. Folkart Yapı Genel Müdürü Mesut Sancak, İzmir’de lüks konut ve işyeri açığını dikkate alarak, Salhane Yenikent Bölgesi’ne İzmir’in ilk ikiz kuleleri unvanını taşıyacak Folkart Towers’ı 2011 yılında kente kazandıracaklarını vurgulayarak, 45 katlı ikiz kulelerin lüks konut ve işyerlerinden oluşacağını söyledi.

Tel: (0232) 482 3 482

Yaylapark

Yayla inşaat'ın İzmir'in Esendere bölgesinde inşa ettiği Yaylapark sitesinde 165 metrekarelik 3+1 daireler, site içindeki ve binadaki konumlarına göre 205 bin YTL ile 330 bin YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Finansbank tarafından 20 yıla kadar varan vadelerle kredilendirilen dairelerin Ağustos 2008'de teslim edilmesi planlanıyor. 6 dönüm arazi üzerinde kurulu 2 blokta toplam 40 daireden oluşan site asırlık çam ağaçlarının bulunduğu 1.5 dönümlük doğal bir yeşil alanın hemen yanı başında yer alıyor. Sitede, çocuk parkı, otopark, fitness salonu, kreş ve 24 saat kameralı güvenlik sistemi bulunuyor. Doğalgazlı kombi tesisatı ve kombinin yer aldığı dairelerde klima tesisatı, ahşap mutfak dolapları, hilton lavabo ve banyo dolapları ile laminant parke döşeme, alüminyum stor panjur, portmanto ve merkezi uydu yayını sistemi standart olarak sunuluyor.

Tel: (0232) 247 24 00

Manzara Evleri

Narlıdere İnşaat tarafından İzmir Narlıdere’de yapılan Manzara Evleri, 4 bin 715 metrekare alan üzerine 2 blokta toplam 80 konuttan oluşuyor. 125 metrekare brüt, 105 metrekare net kullanım alanı bulunan ve 3+1 tipinde tasarlanan daireler 2 etapta teslim edilecek. İlk etapta Temmuz 2008’de teslim edilecek olan konutlar 100 bin YTL’den satılırken, Aralık 2008’de teslim edilecek konutlar ise 105 bin YTL’den satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirimin yapılıyor. Narlıdere İnşaat'ın kampanyasına göre yüzde 20 peşinat ile hemen tapu teslim ediliyor. Depreme dayanıklı olarak yapılan Manzara Evleri Karşıyaka ’ya 9 kilometre mesafede yer alıyor. Metro durağına, alışveriş merkezlerine çok yakın bir konumda bulunan site Menemen ve Foça ilçelerine de yakın bir noktada konumlanıyor. Site yeni yapılacak metroya da yürüme mesafesinde bulunuyor. Projede otopark, basketbol sahası, çocuk oyun parkı ve 24 saat kameralı güvenlik sistemi bulunuyor.

Tel: (0232) 833 33 96

Mavi Su Evleri

Tanyer İnşaat tarafından İzmir Narlıdere’de 35 bin metrekare alan üzerinde yapılan Mavi Su Evleri, 9 blokta 174 daireden oluşuyor. 151 ve 161 metrekare büyüklüğünde 3+1 tipinde tasarlanan konutlarda 3 balkon ve 2 banyonun yanı sıra ayrıca bir de kiler mevcut. Projedeki konut fiyatları ise 240 bin YTL ile 320 bin YTL arasında değişiyor. Mavi Su Evleri’nde düzenlenen bir kampanya ile esnek ödeme seçenekleri sunulurken, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Projede ayrıca yüzde 30 peşinat vermek kaydıyla 30 ay boyunca konut fiyatına göre 2 bin ya da 2 bin 500 YTL aylık sabit ödeme yapılıyor. Bu süreçte 6 ayda bir 9 bin ile 12 bin TL arasında ara ödeme yapılırken, kalan bakiye ise konut tesliminde ödeniyor.


2007 yılının Eylül ayında inşaatı başlayan projenin 2010 yılının Ekim ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 5 katlı kapalı otoparkı bulunan Mavi Su Evleri’nde yüzme havuzu, sauna ve fitness salonu sosyal ve sportif alanlar yer alıyor.

Tel: (0232) 239 11 91

Saklı Vadi Evleri

DBM İnşaat’ın İzmir Çiğli’de yaptığı Saklı Vadi Evleri, 9 blokta toplam 180 daireden oluşuyor. Saklı Vadi Evleri’nde 3+1 tipinde 150 metrekare büyüklüğünde konutların yanı sıra, 220 metrekarelik dubleks daireler yer alıyor. Normal dairelerin 90 bin YTL ile 125 bin YTL arasında değişik fiyatlardan satıldığı sitede, 18 adet dubleks dairenin fiyatı ise 165 bin YTL. Esnek ödeme seçeneklerinin sunulduğu Saklı Vadi Evleri’nden konut almak isteyenler konut kredisi de kullanabiliyor. Saklı Vadi Evleri, İzmir çevre yoluna 2 kilometre; Kipa, Carrefoure, Egepark alışveriş merkezlerine 3 kilometre; belediye, metro ve Anadolu Caddesi’ne ise 1800 metre mesafede, Saklıvadi Gölet projesinin üst kısmında ormanın içinde yer alıyor. Projede yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, basketbol ve voleybol sahaları ile doğal orman ve gölet bulunuyor.

Tel: (0232) 386 2676

Çamlıkent

DBM İnşaat tarafından İzmir’de Çiğli Belediyesi ile ortak olarak yapılan Çamlıkent, 22 bin 600 metrekare alan üzerinde 10 katlı 11 blokta 220 konut ve 7 işyerinden oluşuyor. Burüt 150 metrekare büyüklüğünde 3+1 tipindeki dairelerin yer aldığı site 2009 yılının ağustos ayında teslim edilecek. Banka kredisinin kullanıldığı sitede düzenlenen kampanya ile dairelerin tamamı 87 bin YTL’den satılıyor. Konutlar 16 bin 400 YTL peşinat vermek kaydıyla kalan aylık 750 YTL taksitle alınabiliyor. Tüm konutların körfez manzarası bulunduğu Çamlıkent, İzmir çevre yoluna 2 kilometre; Kipa, Carrefoure, Egepark alışveriş merkezlerine 3 kilometre; belediye, metro ve Anadolu Caddesi’ne ise 1800 metre mesafede, yeni yapılan Saklıvadi Gölet projesinin üst kısmında, ormanın içinde yer alıyor. Yüzme havuzundan spor alanlarına kadar değişik aktivite imkanlarının bulunduğu Saklıkent’te yürüyüş parkurları, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun parkları ve doğal orman ile gölet bulunuyor.

Tel: (0232) 386 2676

Sönmez Kent

Sönmez Budak İnşaat tarafından İzmir Menderes’te yapılan Sönmez Kent, 9 bin metrekare alan üzerinde 6 blokta 46 konut ve 2 işyerinden oluşuyor. 135 metrekare büyüklüğünde 3+1 tipinde dairelerden oluşan Sönmez Kent’te fiyatlar ise 125 bin YTL’den başlıyor, 150 bin YTL’ye kadar çıkıyor. 2007 yılının ağustos ayında yapımına başlanan ve 2008’in aralık ayında tamamlanması planlanan Sönmez Kent’te 4 blok tamamlandı. İzmir Menderes’te Dereköy Kavşağı’nda yer alan Sönmez Kent, Adnan Menderes Havalimanı’na 5 dakika mesafede bulunuyor. Projede yüzme havuzu, spor alanları, görüntülü megafon, 24 saat kameralı güvenlik, otopark su deposu ve ısı yalıtımlı mantolama ile parmak izli çelik kapı, görüntülü megafon, mutfak dolabı ve alarm yer alıyor.

Tel: (0232) 782 65 65

Port Alaçatı

Alaçatı körfezine açılan 2 bin 400 dönümlük arazide, Türkiye’nin Venedik’i olarak gösterilen Port Alaçatı projesinde 500 konut yapılıyor. 10 yılda tamamlanması planlanan projede her eve ait özel tekne bağlama yerleri ve 250’si denizde, 250’si karada olmak üzere 500 tekne kapasiteli bir marina olacak. Her yıl 50 konut yapılmasının planlandığı proje İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na 80, Çeşme’ye 8 kilometre mesafede yer alıyor. Port Alaçatı’nın birinci etabında yer alan 25 konut, 90 bin ile 600 bin euro arasındaki fiyatlarla satıldı. Büyüklükleri 70 ile 250 metrekare arasındaki değişen konutlar Temmuz 2005’te teslim edildi. Bu bölümde 18 yatak kapasiteli bir butik otel de yer alıyor. Port Alaçatı’da teknesi olmayanlar için inşa edilen ikinci etaptaki Yamaç Evler’de konut fiyatları 120 bin ile 850 bin euro arasında değişiyor. Bu etapta, 4 blokta 30 adet apartman dairesi, 11 blokta 35 adet sıra ev ve 10 adet müstakil villa var. Konut büyüklükleri 92 ile 447 metrekare arasında değişiyor. Üçüncü etaptaki Sahil Evleri’ndeki konut fiyatları 220 bin ile 1 milyon 580 bin euro arasında değişiyor. Bu etapta 2 apartman bloğunda 16 daire ve 27 adet sıra villa yer alıyor. Konut büyüklükleri 85 ile 449 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 50’si satılan Sahil Evleri, Mayıs 2009’da teslim edilecek.

Tel: 0232 716 63 73


Villakent-Bahçeken

Ege-Koop tarafından İzmir’de Karşıyaka-Menemen arasında Seyrek Beldesi’nde yapılan Villakent-Bahçekent projesi 2,5 milyon metrekarelik alanda 22 farklı tipte toplam 1000 villadan oluşuyor. Projede 250 metrekareyle 850 metrekare arasında değişik büyüklükte arsaların üzerinde yer alan villaların fiyatları 140 bin YTL’den başlıyor, 300 bin YTL’ye kadar çıkıyor. İzmir’e 34 kilometre uzaklıkta bulunan projede Spor Aktivite Merkezi, Teraslıpark, ticaret alanları, semt çarşısı, ilköğretim okulu, kreş, lise, mini hayvanat bahçesi ve parkların yapımı devam ediyor. 2003 yılında yerleşimi başlayan Villakent- Bahçekent projesinde, İzmir Metrosu’nun Aliağa’ya kadar uzatılması ile birlikte, şehir merkezine ulaşım süresi 15 – 20 dakikaya inmesi planlanıyor.

Tel: (0232) 484 07 07

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: