Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Parkcity'de İkinci Fırsat Dönemi

Etiketler: |


Arıkan Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de yapılan Parkcity'de 'anahtar kredi' ile ev almak isteyenlere alternatifler sunuluyor.

Parkcity konutlarında, 'anahtar kredi' ile peşin ödemede yüzde 10 indirim yapılıyor. 24 aya kadar yüzde 0 faiz ve 24-48 ay arasında yüzde 0,90 faizin uygulandığı projede ayrıca yarısı peşin kalanı da 12 taksitle yüzde 5 indirimle konut alınabiliyor.

Parkcity projesinde 97 ile 177 metrekare arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan toplam 383 konut bulunuyor. Projede konut fiyatları ise 105 bin YTL ile 195 bin YTL arasında değişiyor.

Balkon kültürünü tekrar canlandıran Parkcity konutları, bünyesinde 8 ve 15 metrekarelik balkonlara yer veriyor. Konut alanlarının dışında bağımsız bir nitelikte konumlandırılmış olan 48 mağazadan oluşan Parkshops ve 38 ofisten oluşan Parkofis, Parkcity sakinlerine hizmet verecek. Proje 2009 Aralık ayında teslim edilecek.

Parkcity projesi, konutların en büyük problemi olan park sorununu yeraltında projelendirdiği toplam 28 bin metrekarelik kapalı otoparklarla çözüyor. Otoparklardan dairelere direkt ulaşımın sağlandığı projede böylece bahçe alanlarında araç trafiği yaşanmıyor.

Proje bünyesinde yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanı, çocuk oyun parkları ve Parkcafe bulunuyor. Güvenlik unsurlarının en üst düzeyde olduğu projede üç güvenlik noktası yer alırken, proje 24 saat kapalı devre kamera sistemi ile gözetim altında tutulacak.

Tel: (0212) 672 55 25

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: