Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Küçük Ailelere ve Bekarlara Özel Daireler

Etiketler: |


Taşdelen'de Koytür İnşaat tarafından Taşdelen'de hayata geçirilen CornerTown projesi, küçük aileler, bekarlar ya da ofis arayanlar için, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşan bahçe katı ve dubleks daire seçenekleri sunuyor.

İstanbul'un Asya yakasının kuzeyinde yeni gelişmekte olan Taşdelen'de konumlandırılan Corner Town projesi, Taşdelen ormanları içinde temiz hava ve trafikten uzak bir yaşam sunuyor.

Farklı konseptler sunan CornerPark, CornerTown ve CornerBazaar'dan oluşan Corner Projesi kapsamında yer alan CornerTown; küçük yaşam alanları tercih edenler için doğa ile iç içe seçenekler sunuyor. Toplam 94 daireden oluşan Corner Town'da daire büyüklükleri 74 metrekare ile 232 metrekare arasında değişiyor.

Daireler, 149 bin 320 YTL ile 464 bin YTL arasında satışa sunuluyor. 12 bin metrekarelik bir alanda konumlanan ve toplam 2 bloktan oluşan proje 2009 yılının sonunda teslim edilecek. Şile yolu ana arteri üzerinde TEM Kavşağına, İKEA ve REAL Meydan'a 10 km uzaklıkta, Boğaziçi Köprüsü'ne 19 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 21 km mesafede olan proje, Üsküdar-Ümraniye-Taşdelen metro hattının ilk durağına ise sadece 500 metre uzaklıkta bulunuyor.

Göz alıcı çevre düzenlemesinin yanı sıra, her daire için 1 araçlık kapalı otopark planlalan projede kapalı yüzme havuzları, sauna, fitness center, yazlık ve kışlık kafeteryalar, çocuk parkı, spor alanları oyun sahaları yer alıyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: