Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Soyak Evreka’da kampanya zamanı

Etiketler: |


Soyak Evreka’dan konut satın almak isteyenler konut fiyatının sadece yüzde 15’ini peşin ödeyerek yüzde 0,59 faiz oranı ve 120 aya varan vadelerle ödeme yapabilecek

Soyak, Kartal’da satışa sunduğu Soyak Evreka projesinden konut sahibi olmayı kolaylaştıracak bir kampanya başlattı. Yüzde 15 peşinat ve yüzde 0,59 faiz oranının sunulduğu kampanya ile Soyak Evreka’da bulunan daireler cazip ödeme koşulları ile sahiplerini bekliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 4 Mayıs Pazar akşamına kadar başvuruda bulunabiliyor.

Soyak Evreka’da yüzme havuzu, yürüyüş alanları, kapalı ve çok amaçlı spor alanı, basketbol ve voleybol sahası ile açık-kapalı çocuk oyun alanları da bulunuyor. 24 saat özel güvenlikli bir kapalı site olan Soyak Evreka, E-5 ve TEM otoyolları, Sabiha Gökçen Havalimanı, deniz otobüsü ve inşaatı devam eden Marmaray projesine yakınlığı ile ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor.

Tel: 444 0 795
Web: www.soyak.com.tr

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: