Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Doğa'dan Bodrum'a Hanımeli Evleri

Etiketler: |


Doğa Gayrimenkul’ün inşa ettiği Doğa Bodrum Hanımeli Evleri’nin satışları devam ediyor. 2009 yılının bahar aylarında tamamlanacak projede fiyatlar 280 bin ile 690 bin euro arasında değişiyor.

29 blokta 59 daireden oluşan Bodrum Doğa Hanımeli Evleri 4 farklı tipte ve farklı metrekarelerde alternatifler sunuyor. A tipi villa, A tipi dubleks, A tipi 2+1 ve B tipi 3+1 olmak üzere dört tip konutun bulunduğu projede 2+1 düz daireler 95 metrekare, 3+1 düz daireler 135-140 metrekare, 3+1 bahçe dubleksler 195 metrekare olarak planlanmış. Evlerin fiyatları metrekare ve tiplerine göre 280 bin ile 690 bin euro arasında değişiyor.

Bodrum havaalanına 45 kilometre, şehir merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan proje Bodrum’un doğal güzellikleri ile bilinen Hebil koyunda yer alıyor. Nisan 2007’de temelleri atılan Bodrum Doğa Hanımeli Evleri, 2009 yılının bahar aylarında sahiplerini ağırlamaya başlayacak.

Doğa Bodrum Hanımeli Evleri kendisine ait özel sahili ile kalabalık ve karmaşadan uzak sakin bir ortam vaat ediyor. Projede masaj, fitness, aqua gym, yoga, aerobik, pilates ve su sporları gibi farklı aktiviteler de yapılabiliyor. Projede ayrıca, house keeping, kapalı devre kamera sistemi, 24 saat resepsiyon, concierge, kuru temizleme, laundry, posta mesaj hizmetleri, evlere her gün taze çiçek ve gazete servisi ile kişiye özel alışveriş hizmetleri de yer alıyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: