Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Helenium Sun'da son 20 daire

Etiketler: |


Başarır İnşaat tarafından Haziran 2007 tarihinde inşaatına başlanan Helenium Sun 2008 yılının eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Projede son 20 dairenin satışı da sürüyor

Başarır İnşaat tarafından Kartal’da inşa edilen Helenium Sun konutları eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Sitedeki son 20 daire yeni sahiplerini bekliyor. 10 bin metrekare alan üzerine 5 blok ve 211 daireden oluşacak Helenium Sun konutları, ilan edilen tarihten 4 ay önce sahiplerine teslim edilecek. Son 20 dairenin kaldığı Helenium Sun konutları, güvenlik, konfor gibi yaşamın tüm gereksinimlerini içinde barındıran bir proje olarak göze çarpıyor.

Konutlar, özel kampanyayla 24 aya kadar vade farksız satın alınabiliyor. Ayrıca, bankalarla yapılan özel anlaşmalarla toplam tutarın yüzde 75’i kredilendirilebiliyor. Kartal’da Helenium Sun konut projesinde, 2+1 tipindeki 105 metrekare daireler peyzaj ve havuz manzaralı, 3+1 tipindeki 135 metrekare daireler 3 cepheli geniş bir görüş açısına hakim. 150 metrekarelik 3+1 daireler ise ebeveyn banyolu ve deniz manzaralı. Toplam 211 adet yapılacak konutlar metrekare ve konumuna göre 199-325 bin YTL fiyat aralığında satışa sunuldu.

Açık ve kapalı otopark, açık havuz, yürüyüş parkurları, çocuk parkları, tenis, basketbol, voleybol sahaları, internet altyapısı, merkezi uydu sistemi, jeneratör, yangın sensörleri, intercom, 24 saat kesintisiz güvenlik, kapalı devre kamera sistemi, dijital şifreleme gibi teknolojik olanakların yer alacağı Helenium Sun’ın yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış. Radye temel ve perde beton sisteminin kullanıldığı Helenium Sun’da her dairede ankastre beyaz eşya da standart olarak sunuluyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: