Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Bu evler çelik gibi

Etiketler: |

Steelife'ın 2008 koleksiyonunda yer alan evlerin metrekare fiyatlarının 850 dolar ile 1150 dolar arasında değişiyor

Steelife Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Tarhan, konut tercihi konusunda yapılan kamuoyu araştırmalarında insanların çelik yapılarda oturmak istediklerini belirtmelerine rağmen, Türkiye'de çelik yapı oranının hala binde 5'lerde olduğunu bildirdi.

Avrupa'da bu oranın ticari yapılarda yüzde 90 olduğunu, konutlarda ise ülkelere göre yüzde 50'lere kadar ulaştığını anlatan Tarhan, "Oysa ki Türkiye dünyanın en büyük 11'ince çelik üreticisi" dedi.

Çelik yapıların betonerme yapılara göre üstünlüklerini "sağlam, dayanıklı, lego yapar gibi kolayca yapılabilir, depreme karşı güvenli, konforlu, estetik" olarak sıraladı. Çelik evlerin en büyük avantajının ise ekonomik oluşları olduğunu söyleyen Tarhan "Ulaşılabilir rakamlarla edinilebilen çelik evler ucuz değil, ekonomiktir" diye konuştu.

Steelife'ın 2008 koleksiyonunda yer alan evlerin metrekare fiyatlarının 850 dolar ile 1150 dolar arasında değiştiğini söyleyen Tarhan şunları söyledi:

"Bu fiyatlar arsa payı payı hariç ama temelden çatıya kadar her şey dahil, anahtar teslimi fiyatlardır. Fiyatlar ayrıca konut yapılacak olan arsanın bulunduğu bölgeye göre değişir."

Tel: 0216 390 44 77

Web: http://www.steelife-tr.com

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: