Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Modern hayatin yeni tadi 1.170 YTL den baslayan taksitlerle

Etiketler: |


Şehrin karmaşasından, gürültüsünden uzaklaşmaya başladığınızda Spradon'a biraz daha yaklaşırsınız. Spradon, kendi başına bir şehir olma özelliği sunan Bahçeşehir'in merkezinde yer alıyor. Yanı başınızda yer alan lüks alışveriş merkezleri, okullar, hastaneler, restoranlar rahat bir hayatı vaat ediyor.

MODERN HAYATIN YENİ ADI: SPRADON

Spradon, yüzeyde araç geçişi olmayan, konut erişimli, jetfan havalandırma ve sprinkler yangın söndürme sistemli yer altı otoparkını modern yaşamdan taviz vermeyenler için sunuyor. Spradon'da tüm çocuklar oyun alanlarında arkadaşlarıyla veya aileleriyle keyifli zaman geçirme imkanına sahip. Toplam yerleşim içinde, %80'i yaya yolları, rekreasyon alanları ve bahçe sulama sistemlerinden oluşan peyzaj alanları diğer yerleşim yerlerinde görülmeyen bir rahatlığı sunuyor.

Bunların yanı sıra huzurlu zaman geçirebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz güneşlenme terası ve kafeteryadan oluşan yüzme havuzu kompleksi modern Spradon yaşam alanının diğer keyif veren parçası.

GÜVENLİ BİR YAŞAM HERKESİN ÖNCELİĞİ

Spradon yaşam alanında güven kavramı birçok değişik şekilde yorumlandı. Öncelikle binaların temeli atılmadan önce İstanbul Üniversitesi ve Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri ile zemin etüdü hazırlandı. İnşa aşamasında betonarme tünel kalıp sistemi, radye jeneral temel ve bodrum katlarını koruyan bohçalama yalıtım sistemi ve kat aralarında ses yalıtımı kullanıldı; yani en iyi teknoloji uygulandı.

Olası yangın tehlikesine karşılık binalar basınç dengelemesi yapılmış yangın merdiveni ve yangın asansörü, ayrıca binalarla birlikte yaşam alanları sprinkler yangın söndürme sistemi ile donatıldı. Ayrıca evinize gelen misafirlerinizi rahat karşılamanız için görüntülü intercom sistemi standart hale getirildi. Şimdi ise Spradon yerleşkesinin sosyal güvenliğini, site yönetimi denetiminde, 7/24 aktif görev yapan profesyonel eller yönetiyor. Kısacası Spradon'un her köşesinde güvende olabilmeniz için hiçbir ayrıntı gözden kaçırılmıyor…

AYRICALIKLAR SPRADON'UN HER YERİNDE

Örneğin size elektriğinizin hiç kesilmeyeceğini söylesek ne dersiniz? Spradon'da yaşam alanlarının ve konutların tamamının elektrik ihtiyacını karşılayabilen jeneratörler her zaman iş başında. Peki ya iş sonrası yorgunluk ve stres atmak veya düzenli spor yapmak isterseniz… Spradon'da bu da mümkün. Fitness merkezi, Türk Hamamı, sauna, duş ve soyunma bölümlerinden oluşan sosyal tesis alanı hizmetinizde.

Dairenizin içine girdiğinizde hepsi birinci sınıf yapı malzemeleri ve aksesuarları ile karşılaşırsınız. Ahşap lamine parke, ahşap görünümlü çelik kapı, ısı ve ses izolasyonu sağlayan yine ahşap görünümlü PVC dış cephe doğramalar… Elinizi attığınız her yerde keyif veren ayrıntılar gizlidir. Fonksiyonellikle şıklığı bir arada sunan armatürlere, mutfak ve banyo dolapları uyumla eşlik eder. Özenle seçilmiş seramikler bulunduğu ortamı adeta yeniden tasarlar.

Bahçeşehir'in merkezinde yer alan modern, güvenli ve ayrıcalıklı bu yaşama şimdi siz de sahip olabilirsiniz. 149.000 YTL'den başlayan fiyatlar, 1.170 YTL'den başlayan taksitler, peşin alımlarda %25 indirim ve 240 aya varan vadelerle geleceğinizi şekillendirmek şimdi daha kolay. Üstelik DD Mortgage ayrıcalığı ile mevcut evinizi satmadan yeni evinize %100 kredi imkanı ile kavuşabilir, Türkiye'de bir ilk olan ve koşullarınıza özel olarak belirlenen “Kişiye Özel Fiyatlandırma”dan yararlanabilirsiniz.

Spradon Satış Ofisi: 444 58 98
www.spradon.com

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: