Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Yildizlarin altinda bir site ve muhtesem manzarasi

Etiketler: |


Türkiye’nin yerden en yüksek gözlemevine sahip projesi Regnum Astrum Towers’da, uzay manzaralı dairelerin satışı, uygun ödeme seçenekleriyle sürüyor

Astrum Towers’dan ev alanlar, yerden yaklaşık 100 metre yükseklikte kurulacak olan gözlemevi sayesinde uzayın derinliklerini keşfetme şansı bulacak. Site sakinleri, 3 metre çapa sahip astronomik kubbe içine yerleştirilecek olan 35 santimetre çapındaki özel teleskop ile mevsimsel koşullara göre uzaydaki birçok gök cismini inceleyebilecek. Uydu kontrolü de sağlanabilen teleskop, içinde yer alan özel programı sayesinde 145 bin cisme otomatik olarak gidebiliyor ve cisimleri 750 kez büyütebiliyor.

Regnum Astrum Towers’da yükselen kulelerden birinin tepesine kurulacak olması nedeniyle şehrin ışıklarından ve hava kirliliğinden nispeten arınmış olan gözlemevinde, Astrum Towers’lılar ister kuleden, isterlerse evlerinden uydu yayın sisteminde yer alan özel bir kanal vasıtasıyla uzayı keşfedebilecek. Ayrıca, site sakinleri, kurulacak ‘Gökbilim Kütüphanesi’nde konusunda uzman danışmanlardan eğitim alabilecek.

125 bin YTL’ye doğa dostu konutlar

Astrum Towers’dan ev satın alanlar gökyüzünü keşfetmenin yanında doğa dostu konutlara da sahip olacak. Doğayla uyumlu bir proje olan ve yağmur suyunun geri kazanılarak yeniden kullanılacağı Astrum Towers’da son kalan 1+1 daireler 125 bin YTL, 2+1 daireler 153 bin 600 YTL, 3+1 daireler ise 176 bin 700 YTL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ayrıca, satışlarda, banka kredisine 48 aya kadar yüzde 0 faiz ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor.

Mayıs 2009’da yaşamın başlayacağı Astrum Towers’da, 1285 konutun yüzde 80’inden fazlası sahiplerini buldu.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: