Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Issiz kaldim ve kredi taksitlerim var eyvaahh

Etiketler: |


Finansbank, Finans Emeklilik ve Hayat işbirliğiyle sunduğu İşsizlik Sigortalı Mortgage ürünü ile işsiz kalan müşterilerinin kredi taksit ödemelerini 6 ay güvence altına alacak

Ev sahibi olmak isteyen müşterilerine özel ödeme planları ve ürün alternatifleri sunan Finansbank, avantajlı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Finansbank, İşsizlik Sigortalı Mortgage ürünü ile konut kredisi aldıktan sonra işsiz kalan bordrolu müşterilerinin 6 kredi taksitinin ödemesini Finans Emeklilik ve Hayat ile birlikte güvence altına alıyor.

Bordrolu çalışıp, istem dışı işten çıkarılması halinde oluşacak gelir kaybından endişe duyarak, ev sahibi olma planlarını erteleyen tüketicilere özel bir hizmet olan işsizlik sigortasını yaptıran kişilerin borcu teminat altında olacak.

Her zaman müşterilerinin memnuniyeti için çalıştıklarını belirten Finansbank Bireysel Pazarlama Grup Yöneticisi Erkin Aydın “İşsizlik Sigortalı Mortgage, bireylerin yaşamlarını oldukça kolaylaştırıyor. Kişi, işsiz kalmasından dolayı, uzun vadeli mortgage kredilerini ödeyebilmek için borçlanmak ve sıkıntıya girmek durumunda kalmıyor. Borçları 6 ay Finans Emeklilik ve Hayat şirketi ödediği için iş arama şansına da kavuşuyor” dedi.

Finansbank’ın İşsizlik Sigortalı Mortgage ürününden faydalanmak için ev alırken diğer sigortalara ek olarak işsizlik sigortasının da yaptırılması gerekiyor. Poliçe süresi içinde işsiz kalındığında, müşteri resmi kurumlardan işsizlik belgesini temin ettiğinde 6 kredi taksit ödemesi gerçekleşiyor. İşsizlik Sigortalı Mortgage ürününde serbest meslek sahipleri, devlet memurları, emekliler, ev hanımları ve öğrenciler de farklı teminatlarla güvence altına alınıyor.

Tel: 444 0 900

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: