Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Britney Ugursuz Diye Nitelendirdigi Evini Satiyor

Etiketler: |


Hayatını yenien toparlamaya başlayan pop müziğin çılgın prensesi Britney Spears Beverly Hills'teki evini satışa çıkardı.

Her ne kadar Spears, hayatının en kötü dönemini yaşarken bu evde oturduğu için yapıyı "Uğursuz" olarak nitelendirse de aslında durum pek öyle değil. İtalyan tarzı bu evi satın alacak kişi kendini çok şanslı hissedebilir.

Daha dışından göz atıldığında bile görkemiyle insanı etkileyen bina özel güvenlik birimi tarafından korunan bir bölgede. Evin toplam altı yatak odası ve altı bansoyu var. Rönesans döneminden esinlenerek hazırlanan oturma odası ve yüksek tavanlarıyla da son derece çekici.

Evin en güzel yanı ise kocaman yüzme havuzu ve göz kamaştıran bahçesi. Ayrıca evin kendine özel üç garajı ve kütüphanesi de var. İşin en önemyli ayrıntısına gelince. Bu eve sahip olmak isteyeninh ödemesi gereken para ise tam 7.9 milyon dolar. Bakalım Britney Spears'ın görkemli evinin yeni sahibi kim olacak.

Spears bu evde iki yıldan az bir süre yaşamış ancak hayatının en kötü dönemini burada geçirmişti. MTV Ödül töreninde yeniden doğuşunu gerçekleştiren Spears, evi satıp kötü anılarından kurtulmak ve yeni bir başlangıç yapmak istediğini söylüyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: