Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Yazlıklarda hareket başladı

Etiketler: |

Mersin’deki yazlıklarda mülk sahiplerinin erken rezervasyon yaptıranlara yüzde 20-25’e varan oranlarda indirim yaparak cazip seçenekler sunduğu bildirildi

Mersin Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Mersin’in 326 kilometre uzunluğunda kıyı şeridine sahip olduğunu ve buralarda 100 bine yakın yazlık konutun bulunduğunu belirterek, bunlardan yaklaşık 80 bininin ikinci konut olarak değerlendirildiğini söyledi.

Birçok seyahat acentesinin son yıllarda başlattığı erken rezervasyon uygulamasının kiralık yazlıklar için de geçerli olduğunu bildiren Madenli, "Turistik tesislerin başlattıkları kampanyalar, yazlık konut sahibi olanları da bu yönde uygulamaya yönlendirdi. İkinci konutların büyük bölümü yaz mevsiminin yaklaşmaya başlamasıyla şimdiden mülk sahipleri tarafından kiralanmaya başlandı" dedi.

Uygulamanın kiralık yazlık arayan aileler için büyük avantajlar sağladığını anlatan Madenli, tatil yapacakları tarihi belirleyen ailelerin "erken rezervasyon uygulaması" dolayısıyla yüzde 20-25 oranında indirimden yararlanabileceklerini kaydetti.

15 Mayıs’a kadar

Madenli, yöredeki yazlıkların büyüklüklerine göre haziran, temmuz ve ağustos dönemlerinde günlüğü 80 YTL ile 150 YTL arasında kiralandığını belirterek, erken rezervasyonla yaz döneminde günlüğü 80 YTL olan yazlığın fiyatının 60, 150 YTL olan yazlığın fiyatının ise 120 YTL’ye kadar gerilediğini söyledi. Bu arada, yazlıklardaki erken rezervasyon uygulamasının 15 Mayıs tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: