Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Bomonti’ye Babil’in Asma Bahçeleri gibi konutlar

Etiketler: |


Ofton İnşaat, Şişli Bomonti’de Elysium Residence ve Elysium Cool projelerinin ardındna şimdi de toplam 346 daireden oluşan yeni bir projeye daha başlıyor..

’Elysium Fantastic’ adı verilen bu yeni rezidans projesinde 37 ila 263 metrekare arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleksler ve teraslı penthouse daireler yer alıyor. Uluslararası standartlarda deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen projede, cephelerde ısı ve ses yalıtımı, tüm ihtiyacı karşılayacak kapasitede jeneratör, akıllı ev teknolojisi, her daireye kapalı otopark yer alıyor. Kablolu tv, uydu, digitürk, kombi, klima, beyaz eşya salon ve odalar lamine parke, 24 saat güvenlik ve görüntülü diyafon, kumanda edilebilen pancur da diğer özellikleri arasında. Ayrıca projede yer alan Elysium Club’da restaurant, cafe & bar, oyun salonu. Sosyal alanda peyzaj düzenlenmesi yapılmış dört mevsim kullanılabilir yüzme havuzunun yanısıra fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun odası havuzlu terasda vitamin bar ve barbekü bulunuyor.

Her katta teras ve bahçe

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Şimşek, yeni projeleri hakkında şunları söyledi: "Bu proje daha önceki projelerimize yakın bir yerde yapılacak. Babil’in Asma Bahçeleri gibi her katta teras ve bahçeler olacak. Benzersiz mimarisi ile yatay yapılaşma örneğini oluşturacak." Elysium projeleriyle birlikte Bomonti’de fiyatların dolar bazında ikiye katlandığını söyleyen Şimşek, yeni projelerle bölgenin rayiç değerlerine katkıda bulunduklarını belirtiyor.

Elsium zinciri

Ofton İnşaat ilk olarak Alemdağ’da 54 villa 54 rezidans daireden oluşan Elysium Park projesine imza attı. Elysium Park’da 3 yıl önce yaşam başlarken, bu projenin arkasından 202 daire ve alışveriş merkezinden oluşan Elysium Residence inşa edildi. Burada da yaşam başlamış durumda. Yine Alemdağ bölgesinde 50 villa 70 rezidans daireden oluşan ve Elysium Park projesininde devamı sayılabilecek Elysium Garden projesine imza atan Ofton İnşaat, bu projeyi de teslim etti. Geçtiğimiz yıl Samandıra’da Elysium Life projesini tamamlayan Ofton İnşaat, ayrıca KKTC’de Elysium Residence, Elysium Garden ve Elysium Park adında üç projeye de imza attı.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: