Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Şimdi al temmuzda öde

Etiketler: |

Güneri İnşaat, Yenibosna’da hayata geçirdiği İkebana Evleri Projesi’nden ev almak isteyenler için “Şimdi al Temmuz’da öde” kampanyası başlattı

Güneri İnşaat, Yenibosna’da hayata geçirdiği İkebana Evleri Projesi’nden ev almak isteyenler için “Şimdi al Temmuz’da öde” kampanyası başlattı. Bu kampanyadan yararlanacak kişilerin kira öder gibi ev sahibi olabileceğine dikkat çeken Güneri İnşaat Pazarlama Satış Müdürü Tuba Buyurgan Elmas, ”Normal koşullarda banka kredisi ile ev aldığınızda ödemesi de takip eden ilk ay başlar. Ancak bizim kampanyamızda krediyi şimdi alıyorsunuz taksitleri ödemeye temmuz ayında başlıyorsunuz. İkebana Evleri’nin daire sahiplerine teslimi haziran ayının sonunda yapılacağından evinize yerleşiyor ve kira öder gibi banka kredisi ödüyorsunuz” şeklinde konuştu.

Yüzde 45 peşine 36 ay sıfır faiz
Yüzde 45 peşin ödeyenlerden 36 aya kadar vade farkı alınmadığını da hatırlatan Elmas, aynı şekilde yüzde 25 peşin ödeyenlerden de 24 aya kadar vade farkı alınmayacağını vurguladı. İkebana Evleri Projesinde Kuveyt Türk Bankası ile anlaşmaları olduğunu belirten Elmas, diğer vadelerdeki faiz oranlarını ise 60 aya kadar yüzde 0.55, 72 aya kadar yüzde 0.65, 84 aya kadar yüzde 0.75, 96 aya kadar yüzde 0.83 ve 120 aya kadar yüzde 0.93 olarak açıkladı.

Evler haziranda teslim
Tuba Buyurgan Elmas, daha çok Çengelköy, Kandilli ve Anadoluhisarı’nda yoğunlaşan lüks konut üretimi gerçekleştiren Güneri İnşaat’ın 200-300 konutluk ilk projesinin İkebana Evleri olduğunu belirtti. İkebana Evleri’nin inşaatına 2006 yılında başladıklarını ve şu anda kaba inşaatın yüzde 95’ini tamamladıklarını açıklayan Elmas, haziran sonunda teslim edecekleri dairelerin, yüzde 80’nin satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

İkebana Evleri, 63 metrekareden 285 metrekareye kadar değişen 300 daire ve iki artı birden dört artı bire uzanan birbirinden farklı daire seçenekleri sunuyor. Toplam 8 blokta bulunan 300 dairenin tümünde, ebeveyn odaları için banyo oluşturulurken bahçe katı daireler için özel bahçeler tasarlandı. Bahçeler Japon peyzajına uygun olarak düzenleniyor. Kentin tam ortasında, doğal bir yaşam sunan İkebana Evleri, Bahçelievler'de E-5 ve TEM'in yanı başında, Atatürk Havaalanı’na yakın bir mesafede yer alıyor.

Yarı olimpik yüzme havuzu var
Projenin yeraltında projelendirilmiş 2 katlı otoparkı sayesinde araç trafiğinden arındırılan orta bahçe, tümüyle site sakinlerinin kullanımına sunuluyor. Projede, mevsimine göre açılıp kapatılabilen yarı olimpik yüzme havuzu, saunalar, çok amaçlı odalar, fitness salonu, oyun merkezi, çocuk oyun odası, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı kafelerden oluşan sosyal tesisler ve site çevresindeki koşu ve paten parkurları bulunuyor.

İkebana'da, site sakinlerinin güncel gereksinimlerini karşılamak amacıyla oluşturulan on iki dükkân ve bir hipermarket de yer alıyor. Sitede ayrıca, yaşam konforunu kesintisiz sağlamak amacıyla, yirmi dört saat teknik bakım hizmeti veren bir otomasyon merkezi bulunuyor.

Tel: 444 0 357
Web: http://www.ikebana.com.tr/

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: