Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

KİPTAŞ’tan 2020 ucuz konut!

Etiketler: |


KİPTAŞ, Silivri’de 2020 konutu satışa çıkardı. 60 bin YTL'den satışa sunulan konutlar aylık 337 YTL taksitle alınabiliyor


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan KİPTAŞ, Silivri’de 2020 konutu satışa çıkardı. Silivri Konutları 2. Etap'ta yer alan 2020 konut 25 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında satışta olacak. Satışa sunulan dairelerden, 1 yıl İstanbul’da oturmuş ve hiç konut sahibi olmayan yurttaşlar yararlanacak.


Sosyal konut projesi kapsamında 75 metrekare ve 2+1 tipinde olacak konutların fiyatı ise 60 bin YTL. Yüzde 20 peşinat verilen Silivri Konutları 2. Etap Projesi’nde vadeler 120 aya kadar uzarken, aylık taksitler ise 337 YTL’den başlıyor.


Vakıfbanktan yüzde 0,95 faiz oranından başlayan konut kredisinin kullanılabildiği projede dileyenler ilk 18 ay hiç taksit ödeme yapmayabiliyor. İlk etabında inşa edilen 1230 dairesi yoğun ilgi gören ve tamamı 75 metrekarelik 2020 daireden oluşan Silivri Konutları'nın 2. etabı, çevre düzenlemesi, yeşil alanları, ilköğretim okulu ve çocuk oyun alanlarıyla teslim edilecek.


Proje özellikleri

- Daire iç kapıları Amerikan kapı.

- Pencereler ısı camlı PVC doğrama.

- Laminant parke.

- Seramik yer kaplaması.

- Seramik duvar kaplaması.

- Banyoda akrilik duş teknesi.

- Mutfak dolabı ve tezgahı.

- Isıtma sistemi kombi.

- Intercom Ve TV uydu tesisatı.

- Jeneratör.

- Dış cephe ısı izolasyonlu mantolama.

- Özel yalıtımlı teras bahçe çatı uygulaması.

- Fransız balkon.

- Aluminyum korkuluk.


Tel: (0212) 477 03 00

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: