Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Her şey bir elinizin altında!

Etiketler: |


unIQhome sistemleri ile evinizi tek bir kumandayla yönetebiliyorsunuz



Schneider Electric, unIQhome ile hayatınıza konfor katan çözümler sunuyor. Yaşadığınız mekanlarda ihtiyaç duyulan güvenlik, konfor ve estetik çözümleri bir bütün olarak bulabileceğiniz unIQhome çözümleri tüm detaylar çözülüyor.
unIQhome çözümleri sayesinde, DVD film izlemek istediğinizde yerinizden kalkmadan tek bir düğmeye basarak ışıkları önceden ayarlanmış seviyelere getirip DVD oynatıcı ve projektörü çalıştırabilmek hayal olmaktan çıkıyor. Bu sistem sayesinde uyumak istediğinizde yine tek bir kumanda tuşu ile storları kapatıp ısıtma sisteminizi düşük seviye koduna getirmeniz ve evin tüm ışıklarını söndürebilmeniz mümkün.

unIQhome, evinizin güvenliği ile ilgili tüm detayları da evinizde kullanacağınız tek bir kumanda veya evinizden uzaktayken cep telefonunuzla kontrol altına alma imkanı sunuyor. Evinizden çıkarken tüm ışıkları kapatıp alarm sistemini etkin hale getirmeniz ve hırsızlık, gaz kaçağı gibi alarm durumlarında cep telefonunuza ulaşacak bilgi aktarım fonksiyonunu etkinleştirmeniz için yapmanız gereken tek şey kontrol cihazınız üzerindeki programlanmış tuşa basmak.

Evin içinde gerçekleştireceği ışık simülasyonları ve storları belli saatlerde açıp kapayarak siz uzaktayken bile evde hayat devam ediyormuş izlenimi sağlayabilen unIQhome, evinizin güvenliğine katkı sağlamak konusunda da çözümler sunuyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: