Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Tepecik Konutları'nda 95 Bin YTL'ye Daire

Etiketler: |


Tepecik Konutları'nda deniz ve göl manzaralı 1179 konutu satışa çıkaran Kİptaş, 98 metrekare ve 126 metrekarelik konutların satışına devam ediyor.

İstanbul Büyükçekmece Tepecik Konutları'nda deniz ve göl manzaralı 1179 konutu satışa çıkaran Kİptaş, 98 metrekare ve 126 metrekarelik konutların satışlarına devam ediyor. Vakıfbank ile yapılan anlaşmayla yüzde 0,88 faiz oranından 120 aya kadar vadeyle alınabilen konutların fiyatları 95 bin YTL ile 128 bin YTL olarak belirlenmiş. 19 ile 38 bin YTL arasında peşinatla alınabilen konutlar sabit bin YTL aylık taksitle alınabiliyor.

24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek konutlar için müracaatlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saraçhane binası ile Hadımköy Belediyesi'ne yapılacak.

İlk 18 ay taksit ödemeden de alınacak Tepecik Konutları'nda 2+1 ve 3+1 tipinde 80, 90, 98 ve 126 metrekare büyüklüğünde daireler yer alıyor. Proje süs havuzları, çevre düzenlemesi, spor alanları, yürüyüş parkuru, ticaret merkezi, ilköğretim okulu, dini ve sosyal donatı alanları ile teslim edilecek.

PROJE ÖZELLİKLERİ

- Çelik daire kapıları.
- İç kapılar Amerikan panel kapı.
- Pencereler ısıcamlı PVC.
- Yerler laminant parke.
- Islak zeminler seramik kaplama.
- Duvarlarda su bazlı plastik boya.
- Suntalam mutfak dolabı ve tezgahı.
- Fransız balkon.
- Görüntülü interkom.
- Jeneratör.
- Yangın algılama sistemi.
- Merkezi uydu sistemi.
- Kombi.
- Binada mantolama ile ısı yalıtımı.
- Silikonlu giydirme cephe.
- Asansör.
- Hidrofor.
- Yangın dolabı.

Tel: (0212) 487 58 08

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: