Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Ev Alan Herkese Otomobil Bedava Hediye

Etiketler: |

Krizi aşmak isteyen firmalar evlerini satmak için promosyon yarışında.

Küresel ekonomik krizin en çok etkilediği gayrimenkul sektörü, çözümü Realist Expo fuarında arıyor. 27-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek fuarda firmalar evlerini satmak için promosyon yarışına girdi.

VİLLA ALANA MEGANE

Atılım Fuarcılık fuar ziyaretçileri arasında yapacağı çekiliş ile bir kişiye otomobil hediye edecek. Hasko İnşaat isimli firma ise, fuar süresince satacağı villaların yanında müşterilerine çekilişsiz kurasız otomobil verecek. Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Yeşil Oba Konakları'ndan villa alan yatırımcılara Renault Megane, Toyota Corolla, Honda Civic ve Citroen marka otomobillerden hediye edilecek.

Akkoyun İnşaat da, Bodrum Yalıkavak'ta inşa ettiği Akrapol Deluxe evlerinden konut alana Hyundai otomobil verecek. Mayıs 2009'da teslim edilecek olan projeden peşin alım yapanlara ise ektra yüzde 10 indirim yapılacak.

PEŞİN ÖDEMEYE NISSAN MICRA

Beylikdüzü'nde yapımı süren Bulvar Evleri'nde 156 daire ve 30 dükkan bulunuyor. Firma peşin alımlarda müşterilerine Nissan Micra otomobil hediye ediyor. Optimus Yapı, Kurtköy'deki Balyamus Evleri'nden villa alan herkese fuar süresince İsveçli mobilya devi İKEA'dan 10 bin YTL'lik hediye çeki verirken, kolayeval.com fuar boyunca web sitesinden ev alan herkese Bodrum Rixos Otel'de tatil hediye ediyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: