Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Ömür boyu tatil kim istemez ki ?

Etiketler: |


Checklife ömür boyu tatil sunuyor!

304 ile 550 metrekare arasında 53 villadan oluşan Checklife’da fiyatlar 810 bin dolar ile 1 milyon 400 bin dolar arasında değişiyor

Arsan İnşaat'ın Çekmeköy'de yapımını sürdürdüğü Checklife projesi, dört tarafı Çekmeköy ormanları ile çevrili olan 53 villasıyla tatil tadında geçecek alternatifli bir hayat sunuyor. Projenin yüzde 85’i yeşil alandan oluşurken, Checklife’ın rekreasyon alanları içerisinde yer alan doğal parklar ve göletler projenin öne çıkan ayrıntıları arasında yer alıyor. 45 bin metrekare arsa üzerinde yapılan proje Ağustos 2010'da tamamlanacak.

Şehir stresinden uzakta, güvenli bir yaşam alanı sunan projede 6 farklı tip villa bulunuyor. Checklife’da dubleks ve tripleks villalar 304 ile 550 metrekare arasında değişen ölçülere sahip. Projede 351, 390 ve 550 metrekare büyüklüğünde 5+2 tripleks, 305 metrekarelik 5+2 dubleks, 308 metrekarelik 5+1 dubleks ve 304 metrekare büyüklüğünde 5+2 ikiz tripleks villa bulunuyor. Villalar 850 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satılıyor. 2 bin metrekarelik bir sosyal tesisin yer aldığı projede doğal parklar, göletler, yarı olimpik havuzu, tenis ve golf spor alanları da mevcut.

Orman içinde bir yaşam

Yapımında son teknolojinin kullanıldığı Checklife projesi orman içinde sağlık, huzur ve gençlik sunan Wellness Center ile İstanbul’da ömür boyu tatil yapmak isteyenlere kapılarını açıyor. Evcil hayvanlar için Pet House’un da bulunduğu Checklife mimar Dara Kırmızıtoprak imzası taşıyor. Projede Zen felsefesi ile tasarlanan Wellness Center’da masaj odaları, havuzları, Türk hamamı ve Gastro bulunuyor. Wellness Center, spa, buhar odası, sauna, restoran, kafe, bar, güzellik merkezi ve açık jakuziyi de bünyesinde barındırıyor.

Villaların her biri teknik hesaplar sonucunda kapasiteleri belirlenecek olan müstakil kombi sistemi donatılırken, radyatörlerde yüksek verimli termostatik vanalı panel radyotör tercih edilmiş. Projede kullanma suyu için yeterli hacimde ve bakteri üremesine imkan vermeyen merkezi su deposu yapılırken, kullanma suyu depo çıkışında filtrasyondan sistemi uygulanıyor. Tüm villalar için teknik proje ve hesaplar çerçevesinde kanallı split, multi – split, veya münferit ayarlanabilir merkezi soğutma sistemi yapılıyor.

Villalar çok akıllı olacak

Tüm villalarda 1. sınıf akıllı ev altyapısı oluşturulurken, dış cephelerde TSE ve Avrupa normlarına uygun olarak kaliteli malzeme kullanılıyor. Villa cepheleri belirlenen konsepte uygun olarak TSE ve DIN normlarına uygun birinci sınıf kalitede Rehau renkli PVC profillerden özel olarak üretiliyor. Tüm camların ısı yalıtımlı çift cam olduğu konutlarda tüm cepheler ve doğramalar manzaraya hakim olacak şekilde ve bölüntüsüz olarak geniş yüzeyler şeklinde tasarlanıyor. Villalarda kullanılan seramikler İtalyan, mermerler ise Verde Rustica olurken, ısı, ses ve buhar yalıtımı sağlayan çatı sistemleri kullanılıyor.

Balkon ve terasların, binaların konumuna göre manzaradan en fazla faydalanılacak şekilde tasarlandığı villalarda, elektrik ve mekanik tesisat konularında kullanılan tüm malzemeler, TSE ve Avrupa normlarına uygun olarak seçiliyor.

İstanbul’un merkezine ve ana arterlerine en yakın villa projelerinden biri olan Checklife, Kozyatağı, Ümraniye Carrefour, IKEA ve Meydan alışveriş merkezlerine yakın bir mesafede bulunuyor.

Tel: (0216) 640 57 86 - 85

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: