Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Konut kredisi bir tus uzaginizda

Etiketler: |


D-Smart ve DD Mortgage işbirliği ile, Türkiye’de digital platform üzerinden ilk defa konut kredisi başvurusu gerçekleşiyor

İleri teknolojisi ve yenilikçi ürün anlayışı ile digital platform D-Smart ve dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank ve Türk özel sektörünün önde gelen kuruluşlarından Doğan Grubu ortaklığında kurulan Türkiye’nin ilk konut finansman şirketi DD Mortgage işbirliği ile bir ilke imza atılıyor. Türkiye’de digital platform üzerinden ilk defa interaktif kredi uygulaması başladı.

D-Smart kullanıcıları, D-Smart 450. kanal olan DD Mortgage İnteraktif kanaldan, kredi başvurusunda bulunabilecekler. Kredi almak isteyen müşteriler, almak istediği konutun türü, talep edilen kredi tutarı aralığı ve talep edilen kredinin döviz cinsini girdikten sonra ekranda çıkan kodu 2850’ye mesaj atmaları gerekiyor. Bu mesajın ardından DD Mortgage, başvuruda bulunan müşterileri telefonla arıyor ve konut kredisi ile ilgili başvuruya anında cevap veriyor. Böylelikle ön onaylı kredi başvuru işlemi tamamlanıyor.

Aynı zamanda, 30 Eylül 2008 tarihine kadar kredisini DD Mortgage’dan kullanan D-Smart kullanıcılarına, HD-Smart ve 6 aylık full paket hediye edilecek. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyenler http://www.dsmart.com.tr/ veya D-Smart 450’inci kanalını ziyaret edebilir ya da Rahat Mortgage Hattı 444 77 33’ ü arayabilirler.


Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: