Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Bayram Bereketini Gayrimenkulede Yansitti

Etiketler: |


Fiyatlarda bayrama özel indirimler görülmemekle birlikte satışları artırmaya çalışan sektör uygun koşullar sunuyor. Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, sürdürdükleri üç projede de faiz ve vadeye yönelik kampanya yapıldığını belirtti.

Bahçeşehir Uphill Court’ta ilk taksiti 6 ay sonra ödemeli 240 ay vadeli satış yapıldığına dikkat çeken Umut Durbakayım, sektörün ve ekonominin geleceğine güven olduğu için bu kadar uzun vadeye yapıldığını söyledi. Aynı şekilde Kartal’daki Uplife Park ve Uprise Elite projelerinde de 180 ay vade yapıldığını hatırlatan Durbakayım, en düşük vadedeki faiz oranın yüzde 0.74 olduğuna dikkat çekti.

AĞAOĞLU’NDAN BAYRAM MÜJDESİ

Ağaoğlu, bayram öncesinde Ataşehir My World projesinin ikinci etabı olan, dünyanın en büyük rezidansı Andromeda’nın anahtar teslimlerine başladı. Birbirine bağlı 4 kuleden oluşan, 33 katlı, tek girişe sahip Andromeda’da anahtarlar 27 Ekim’e teslim ediliyor. Rezidansta 102 adet tek tip 2+1, 888 adet 4 tip 1+1 toplam 990 daire yer alıyor.

MAHALLE’DE SON FIRSATLAR

Sur Yapı, Çekmeköy’deki Mahalle İstanbul’da 62 metrekare 1+1 daireleri 162 bin YTL’den satıyor. 2009’a kadar peşinat alınmayan projede 5+1 olarak satışa sunulan 230 metrekarelik daireler ise 475 bin YTL’den satılıyor.

82 BİN YTL’YE STÜDYO

Dumankaya’nın Kartal’daki Minimal projesinde yüzde 10 peşinatla satılan konutlar, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 seçeneklerinden oluşuyor. Fiyatlar 82 binden başlıyor.

TELESKOPLU SİTE 2009’DA TESLİM

Haramidere’deki Regnum Astrum Towers’ta 1+1 konutlar için 120 aya

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: