Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Mortgage yüzünden Merrill’den ayrılan Semerci, ’Duet’e geçti

Etiketler: |

Mortgage kriziyle birlikte Merrill Lynch’deki işinden olan Osman Semerci, Londra merkezli varlık yönetim grubu olan Duet Group’a katıldı.

Merrill Lynch’den 2007 Ekim ayında istifa eden Semerci, 5.5 ay sonra 1.7 milyar doların üzerinde varlığa sahip Duet Group’ta ortak ve genel müdür olarak geçti. Semerci, Merrill Lynch’de Sabit Getiri, Döviz ve Emtia Bölümü Küresel Başkanı ve Avrupa, Ortadoğu Afrika Küresel Pazarlar ve Yatırım Bankacılığı Eşbaşkanı olarak görev yapmıştı.

YAPISAL ÜRÜN BÖLÜMÜNÜ KURACAK: Osman Semerci’nin geçişiyle birlikte Duet Group’ta iş bölümü gerçekleştirildi. Buna göre, grubun günlük yönetimi ve yapısal ürün bölümünün kurulmasından sorumlu olacak. Grupta Eşbaşkan Alain Schibl ise hedge fonu ve alım satım ile ilgilenecek. Diğer Eşbaşkan Henry Gabay ise girişim sermayesi ve iş geliştirmeye odaklanacak.

ÜST BASAMAĞA TAŞIYACAK: Eşbaşkan Henry Gabay, Duet Grubu’nun son beş yılda güçlü büyüme ve başarı gösterdiğine dikkat çekerek, Osman Semerci’nin Genel Müdür olarak atanmasının şirketi bir sonraki basamağa taşıyacağını dile getirdi. Gabay, "Semerci’nin atanması ve duyurduğumuz kurumsal değişiklikler iş modelimizi somutlaştırmak. Osman Semerci’nin deneyimi Duet’in gelişimine büyük katkıda bulunacak.

Uzun yıllardan beri tanıdığım Osman Semerci’nin iş kültürümüze mükemmel uyum sağladığını düşünüyorum" dedi.

Duet Group’un 13 fonu var

DUET Group 2002’de 10 milyon dolar sermaye ile kuruldu. Grup, girişim sermayesi, hedge (serbest fon) ve uzun vadeli olmak üzere 13 fonun oluşturduğu 1.7 milyar doların üstünde bir varlığı yönettiyor.

Kaynak: Hürriyet

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: