Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

TEB den Kiracilara Ekstra Hizmet

Etiketler: |

Yeni çıkan yasa ile artık elden kira ödeme dönemi sona eriyor. Kirasını ödemek için TEB'de düzenli ödeme talimatı veren kiracılar ise kazançlı çıkıyor. TEB, kira ödemelerinde hesap işletim ücreti almıyor, havale ve EFT işlemlerini de ücretsiz gerçekleştiriyor.

Maliye Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda 1 Kasım 2008 tarihinden itibaren elden kira ödeme dönemi sona erdi. Kiracılara, 500 YTL'yi aşan kiraları artık banka hesabına yatırma zorunluluğu getirildi. Türk Ekonomi Bankası (TEB), kira ödemeleri için TEB'e düzenli ödeme talimatı verenlere özel imkanlar içeren "Kiracı Paketi"ni sunuyor.

Kira ödemeleri için düzenli ödeme talimatı veren TEB müşterileri "Kiracı Paketi" ile hesap işletim ücreti ödemiyor, kira bedellerini ücretsiz olarak havale veya EFT yapabiliyor, ücretsiz e-ekstre alıyor. Ayrıca kira ödemelerine özel geliştirilen "Kredili Mevduat Hesabı" (Kiracı KMH) ile ödeme gününde hesabında yeterli para bulunmayan müşterilerinin eksik kalan tutarını tamamlayarak kiranın zamanında ödenmesini sağlıyor.

Kiracı Kaynak Hesap sadece kira ödemeleri esnasında devreye giriyor ve indirimli faiz avantajı sağlıyor. TEB'in "Kiracı Paketi"nden faydalanan TEB müşterileri uygun koşullarda, yıllık kira kredisi ve indirimli ihtiyaç kredisi de kullanabiliyor. Ayrıca kiralık kasa hizmetinden de yüzde 50 indirimle yararlanıyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: