Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Betonarma Evlere Alternatif: Kütük Ev

Etiketler: |


Uzun yıllardır kütük ev üretimi ile Avrupa ve Türkiye'de sağlık, huzur ve estetik vaad eden Fin Ahsap Yapı Sanayi, kütük ev üretim ve pazarlama faaliyetlerini yeni markası "REUZ" çatısı altında yürütmeye başladı.

Betonarme evler yapısı gereği radyoaktif dalgaları içinde tutmaktadır. Bunun yanısıra beton bazlı taşlarda varolan kanserojen radon gazı, şehir hayatının zorunluluklarından birisi olan betonarme yaşamı insan sağlığı için olumsuz bir etken haline getirmektedir.

Finlandiya başta olmak üzere dünya genelinde birçok ülkede kullanımı hızla artan kütük evler insan sağlığına kattığı olumlu bir çok faktörün yanısıra sosyal yaşantıya kattığı estetik ve huzur ile de son yıllarda Türkiye'de yaygınlaşmaya başlamıştır. Deprem kuşağında bulunan ülkemizde yapıların sağlamlığı konusunda artan bilinç seviyesi de depreme karşı başka bir yapının sunamayacağı kadar güvenli olan kütük evlere olan ilgiyi arttırmaktadır.


Düşünüldüğünün aksine üretim aşamasında kullanılan teknoloji ve malzemeler sayesinde böceklenme, yangın ya da çürüme zamanlaması konusunda neredeyse betonarme bir ev sağlamlığı ve güvenliği sunmaktadır. Tüketicinin hayallerindeki evin mimarlarla birlikte çiziminin ardından üretimi yaklaşık 1 hafta sürmekte, projenin detaylarına bağımlı olarak ise 7-45 gün arasında montajı bitirilerek oturmaya hazır hale gelmektedir.

Ahşap konusunda farklı faaliyet alanları bulunan Fin Ahşap Yapı, kütük ev konusunda genişleyen tüketici ağına daha iyi hizmet verebilmek için farklı bir marka ve ekip ile hizmet vermek üzere "REUZ" markasını hayata geçirmiştir.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: