Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Rezidanslar butce icin uygun yatirimlar mi ?

Etiketler: |


İstanbul'da başlayan rezidans modası Trakya ve Anadolu'ya da sıçradı. İstanbul'un birçok semtinin yanı sıra Çorlu, Bursa, İzmit, Konya ve Kahramanmaraş gibi şehirlerde de yeni rezidans projeleri yükseliyor...

Türkiye rezidans kavramını Akmerkez'le tanıdı. Bugün İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde başlayan rezidans trendi hızla Anadolu ve Trakya'ya yayılıyor. Yine son dönemde konutta en yüksek prim rezidans projelerinde oldu. Bazı projeler yatırımcısına bir yılda yüzde 20 kazandırdı. Bodrum ve Antalya gibi turistik bölgelerde de bu trendin geliştiği bir süredir gözleniyordu. Şimdi İzmit, Bursa, Konya ve Kahramanmaraş gibi Anadolu kentleriyle Trakya'nın hızla gelişen yerleşim bölgesi olarak dikkat çeken Çorlu'da da rezidans projeleri yükselmeye başladı.

Kazanç dışında son dönemlerde insanların konut seçerken göz önünde bulundurduğu kriterlerin zenginleştiği gözleniyor. Rezidanslar, özellikle sunduğu konfor özellikleriyle dikkat çekiyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, Spa ve fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüme yolları, bisiklet parkurları, squash salonu, cardio, toplantı odaları, sinema salonları, basket ve voleybol sahaları, lounge&bar gibi sosyal olanaklarla donatılan rezidansları asıl farklı kılansa sunduğu hizmetler.

Hemen her rezidansın kapalı otoparkında daire sahiplerinin araçları için özel park alanları ayrılıyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra kişiye özel tanımlamalı giriş sistemleriyle donatılan rezidanslarda, tıpkı otellerde olduğu gibi 24 saat resepsiyon hizmeti sunuluyor.

Hizmetler elbette bu kadarla sınırlı değil. Bazı rezidanslarda köpek bakıcısı, bahçıvan, hizmetçi, aşçı, masör ve özel şoför hizmeti bile veriliyor. Bazıları kat görevlisi, housekeeping, valet ve concierge, makyöz, çocuk bakıcısı, stilist, spor hocası, psikolog ve sekreter hizmetleri de veriyor. İşte istanbul, Trakya ve Anadolu'da inşa edilen

yeni rezidans projelerinin fiyatları, sosyal olanakları ve sunduğu hizmetler...

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: