Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Tropikal Rüzgarlar Artık Kurtköy'de...

Etiketler: |


Kuruldukları günden bugüne pek çok seçkin ve köklü yerleşim birimine imzalarını atan, konut sektörünün iki güçlü ve tecrübeli ismi Beşyıldız ve Yuvataş, yeni projeleri AlizePark Evleri ile Kurtköy'e farklı bir konsept getiriyor.

İstanbul'un en düzenli gelişen Kurtköy-Yenişehir bölgesinde kurulan AlizePark Evleri, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1.9 km ve Atlantis Alışveriş Merkezi'ne ise 200 mesafede yer alıyor.

11.000 m² alan üzerinde 9.400 m² yeşil alana sahip AlizePark Evleri, depreme dayanıklı olarak, birinci sınıf malzeme ve işgücü ile inşa edilmektedir. AlizePark, kapalı otopark,jenaratör, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanı, tüm açık alanlarda wireless internet ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor.

300 m²'lik kapalı alana sahip AlizePark Club'te ise fitness salonu, sauna, şok duşu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, çeşitli masa oyunları, site toplantıları ve özel günler için kullanıma uygun toplantı salonu imkanı da bulunuyor.


Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: