Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Dumankaya nin saheserleri yok satti

Etiketler: |

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın Tuzla'da başladığı Adres projesinde evler yok sattı.

Fiyatların 39 bin YTL'den başladığı projede yeralan 280 konutun yarısından fazlası üç gün içinde tükendi. Bayram sonuna kadar da dairelerin tamamına yakınının satılması bekleniyor.

Dumankaya'nın Tuzla-Aydınlı bölgesinde yer alan Adres isimli projesinde fiyatlar 39 bin YTL'den başlarken 88 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Projede metrekareleri 30-75 metrekare arasında değişen, stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere üç farklı tipte konut bulunuyor.

YARISI GÖRMEDEN ALDI

Proje ile ilgili hurriyet.com.tr'ye bilgi veren Dumankaya İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ufuk Kayador, 280 konutun 150'sini üç günde sattıklarını söyledi. Bu ilgiyi beklediklerini ve şaşırmadıklarını kaydeden Kayador, "bayramın sonuna kadar tamamına yakınını satmış oluruz. Sonrasında da hepsi biter" dedi.

Dumankaya'nın tüm inşaatlarında teslim süresi olarak 30 ay verdiklerini kaydeden Kayador, bu sürenin Adres için de geçerli olduğunu, ancak daha öncesinde de teslimat yapılabileceğini kaydetti. Kayador, alıcıların yarısının da satış ofislerine gelmeden, internet üzerirnden projeyi inceleyip satın almaya karar verdiklerinin altını çizdi.

Dumankaya olarak mevcut dönemin koşullarına uygun bir proje ürettiklerini belirten Kayador, "Her sektörde bazı firmaların piyasaya dinamizm getirmek için öncülük yapması gerekiyor. Emlak sektörü durdu denilmeden, insanların alımlarına tekrar hareket kazandırmak için bu projeyi uygulamaya koyduk" dedi.

ARAZİ KENDİ MALIMIZ

Tuzla'daki arazinin Dumankaya'ın kendi malı olduğunu ve bu nedenle maliyetleri düşük tutabildiklerini anlatan Kayador, şöyle devam etti:"Sektörün koşullarına bakarak çok kısa sürede bu projeyi yapmaya karar verdik. Biz çok dinamik bir firmayız ve elastiki kararlar alabilyoruz. Bu sefer de böyle bir strateji ürettik. Kendi arazimiz olması nedeniyle bu kadar ucuz satabiliyoruz. Belki bu arazi için 3-4 sene sonra çok daha başka bir proje oluşturabilirdik ama şartlara göre böyle bir karar aldık."

Bundan sonra da piyasa koşullarına uygun işler yapmaya devam edeceklerini söyleyen Kayador, " Bizim bir prensibimiz var. Biz marka olarak görkemli projelerin ulaşılabilir fiyatlarla satışına başlıyoruz. Mesela Trend projemiz 2005 kasım ayında satışa çıktı, ilk alanlar yüzde 115 kazandı. Konsept projesinde de 2007 nisan ayında alanlar yüzde 75 kazandı. Biz ilk alanların kazanç artışı elde etmelerini sağlıyoruz. Böylece projelerde lansmandan önce yüzde 25-40 arası konutu satabiliyoruz. alanların yarısından fazlası da yatırım amaçlı alıyor." dedi.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: