Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Omur boyu tatiliniz Checklife'dan !

Etiketler: |


304 ile 550 metrekare arasında 53 villadan oluşan Checklife’da fiyatlar 850 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor

Arsan İnşaat'ın Çekmeköy'de yapımını sürdürdüğü Checklife projesi, dört tarafı Çekmeköy ormanları ile çevrili olan 53 villasıyla tatil tadında geçecek alternatifli bir hayat sunuyor. Projenin yüzde 85’i yeşil alandan oluşurken, Checklife’ın rekreasyon alanları içerisinde yer alan doğal parklar ve göletler projenin öne çıkan ayrıntıları arasında yer alıyor. 39 bin 195 metrekare arsa üzerinde yapılan proje Ağustos 2010'da tamamlanacak.

Şehir stresinden uzakta, güvenli bir yaşam alanı sunan projede 6 farklı tip villa bulunuyor. Checklife’da dubleks ve tripleks villalar 304 ile 550 metrekare arasında değişen ölçülere sahip. Villalar 850 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satılıyor. 2 bin metrekarelik bir sosyal tesisin yer aldığı projede doğal parklar, göletler, yarı olimpik havuzu, tenis ve golf spor alanları da mevcut.

Yapımında son teknolojinin kullanıldığı Checklife projesi orman içinde sağlık, huzur ve gençlik sunan Wellness Center ile İstanbul’da ömür boyu tatil yapmak isteyenlere kapılarını açıyor. Evcil hayvanlar için Pet House’un da bulunduğu Checklife mimar Dara Kırmızıtoprak imzası taşıyor. Projede Zen felsefesi ile tasarlanan Wellness Center’da masaj odaları, havuzları, Türk Hamamı ve Gastro bulunuyor. Wellness Center, spa, buhar odası, sauna, restaurant, cafe, bar, güzellik merkezi ve açık jakuziyi de bünyesinde barındırıyor.

İstanbul’un merkezine ve ana arterlerine en yakın villa projelerinden biri olan Checklife, Kozyatağı, Ümraniye Carrefour, IKEA ve Meydan alışveriş merkezlerine yakın bir mesafede bulunuyor.

Tel: (0216) 640 57 86 / (0216) 640 57 85

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: