Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Muhtesem gol villalari satista

Etiketler: |


Bodrum Gümüşlük'te inşa edilen Gardens of Babylon’daki göl villaları için talep toplanmaya başlandı

Çakırlar Şirketler Grubu, Bodrum Gümüşlük'te inşa ettiği Gardens of Babylon’daki göl villaları için talep toplamaya başladı. Dünyanın yedi harikasından biri olan Babil’in Asma Bahçeleri’nden esinlenerek inşa edilen site 74’ü deniz manzaralı daire, 28’i göl villası olarak tasarlanan toplam 102 rezidanstan oluşuyor. İçinde bir de butik otel barındıracak olan site Mayıs 2009 tamamlanacak.

Gardens of Bayblon'daki göl villaları doğa ve müstakil hayatın sükunetini sevenler için tasarlandı. 500 metre açıkta deniz dibinden devir daimli hazırlanan suni gölün çevresinde yer alan villaların büyüklükleri 85 ile 180 metrekare arasında değişiyor. Genellikle 2+1, 3+1 dubleks olarak tasarlanan villaların yanı sıra 2 adet 2+1 villanın birleştirilmesiyle oluşan ve 4+1 dubleksler de büyük ev sevenlere hitap ediyor.

80 metre uzunluğunda 20 metre genişliğindeki suni göl, doğal talasoterapi özelliği taşıyor. Sadece villa sahiplerinin kullanabildiği göle birkaç adım atarak villaların teraslarından girilebiliyor. Göl çevresinde yer alan alanlarda ağaçlarla, palmiyelerle tropikal bir atmosfer yaratılıyor.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: