Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Soyak Mavişehir'de Cazip Kampanya

Etiketler: |


Gayrimenkul sektöründeki 47 yılı aşkın deneyimi ile çağdaş yaşam alanları oluşturan Soyak, İzmir Karşıyaka'da bulunan ve 2. etabı Ekim 2008'de sahiplerine teslim edilecek olan Soyak Mavişehir projesine yönelik, cazip ödeme imkanları sunan kampanyalarına devam ediyor.

Yeni kampanya kapsamında, %15 peşinat ve %0,94 faiz oranı ile 84 aya kadar vade seçeneği sunulurken; kademeli artan, ara ödemeli, eşit taksitli gibi isteğe göre şekillendirilebilen farklı ödeme planları sağlanıyor. Ekim 2008'de yeni sahiplerine teslim edilecek konutlar için ödemelere, Ocak 2009'da başlanacak.

Bu ödeme planına alternatif olarak, %0 faiz oranı ile 48 ay vadede %50 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Ayrıca, yine %0 faiz oranının geçerli olduğu 36 ay vade ile %40 peşinat ve 24 ay vade ile %30 peşinat seçenekleri de sunuluyor.

İşlemlerden herhangi bir dosya masrafının talep edilmediği kampanyalar, 28 Temmuz 2008 tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanyaya ilişkin ayrıntılı bilgi, 444 0 795 numaralı Soyak Müşteri Hizmetleri'nden veya www.soyak.com.tr adresinden edinilebilir.

SOYAK MAVİŞEHİR'DE YAŞAM

Yaklaşık 130 bin m² alan üzerinde kurulan Soyak Mavişehir'de; modern yaşamın gerekliliklerine uygun olarak tasarlanmış, 64 metrekareden 200 metrekareye kadar farklı büyüklükte daireler yer alıyor. Etrafı dev palmiyelerle çevrili geniş yeşil alanları bulunan Soyak Mavişehir, İzmir'lilere şehirden uzaklaşmadan, huzurlu, modern ve yeşil doku ile bütünleşen bir yaşam alanı sunuyor. 4 adet yüzme havuzu, 3 adet basketbol sahası, 3 adet tenis kortu, açık spor alanları, 1,5 km. uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet parkuru yer alan Soyak Mavişehir'de, sağlıklı yaşam için birçok olanak sağlanıyor.

Soyak Mavişehir'in birinci etabında bulunan 880 adet konut, Aralık 2007 itibariyle sahiplerine teslim edildi. İkinci etapta bulunan 688 konut ise, öngörülen tarihten 7 ay erken teslim edilerek, Ekim 2008'de yeni sahiplerinin olacak.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: