Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Ottoman Life hem yazlık hem kışlık

Etiketler: |


Pet Holding’in Bodrum’da başlattığı Ottoman Life projesi, hem yazlık hem kışlık hem de yatırım amaçlı ev arayan tüm Türk ve yabancı alıcılara hitap ediyor. 57 konuttan oluşan ve rezidans hizmetinin de verildiği projede fiyatlar 100-200 bin dolar arasında değişiyor.

Bir aile şirketi olan ve 33 yıldır petrol, maden, dış ticaret, inşaat ve gayrimenkul alım satımı konusunda faaliyet gösteren Pet Holding’in Bodrum’da başlattığı Ottoman Life projesi, ilçede dairesini hem yazlık hem de kışlık olmak üzere 12 ay kullanmak isteyen yerli ve yabancı yatırımcılar için en gözde alternatiflerden biri oldu. Türk kültürünü yaşamak isteyen yabancılar ve Osmanlı’nın geleneksel mimarisini özleyen Türkler’in yoğun ilgisi ile karşılaşan projede 57 konuta bir de rezidans hizmeti veriliyor. Dolayısıyla yoğun çalışan ve az tatile çıkabilen, çıktıkları zaman iş yapmak istemeyen ev sahiplerini de hedefleyen projede fiyatlar ise 100-200 bin dolar arasında değişiyor.


Projeyle ilgili detayları Zeynep Köksal’la konuştuk...


-Pet Holding olarak gayrimenkul sektörüne nasıl girdiniz?
Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Ayşe Köksal Çetin’in Londra’da yaşamaya başlaması ve İngiltere’de Türkiye emlak piyasasına artarak yönelen potansiyeli keşfetmesini takiben 2005 yılı sonbaharında proje olarak hayata geçirildi. Ottoman Life Gayrimenkul,
İnşaat, Turizm ve Ticaret Ltd’in ilk projesi Bodrum Turgutreis bölgesinde inşası devam eden Ottoman Life Konak Evleri". Proje Ağustos 2007’de site sakinlerinin kullanımına sunulmuş olup, 57 konut ve sosyal tesisler içeriyor.
Dar patikalar küçük avlular var


-2008 yılı hedefleriniz nelerdir?
Evlerimizin yarısını 2007 sezonunda sattık, 2008 yılının Aralık ayına kadar geriye kalan yüzde 50 evimizi satmayı hedeflemekteyiz. Yaz sezonunun en az 2007 kadar hareketli, hatta daha da verimli geçeceğine inanmaktayız. Geçen seneye kıyasla çok daha yoğun bir ilgiyle karşı karşıyayız. Bunda emlak fiyatlarındaki düşüşle piaysaların dengelenmesinin de faydası olduğunu düşünüyorum. Bu dönemler alım zamanı. Eğer paranız varsa bu dönemde mutlaka gayrimenkule yatırmalısınız. Ekonomi tekrar düzelmeye başladığında bu dönemlerde alım yapanlar her zaman çok büyük paralar kazanmışlardır.


Ottoman Life Konak Evleri’nin özellikleri nelerdir?
Konak Evleri konsepti Ottoman Life adından esinlenerek oluşturuldu. Osmanli’nin mimarisini Ege’nin mavisiyle ve Bodrum’un beyaz evleriyle birleştirerek tasarlandı. Osmanli’daki dar patikalar, arnavut kaldırımı geçitler, küçük avlular, taş evler, kubbeler Konak Evleri mimarisini yarımadada benzersiz kılan özellikleri. Tüm bu özellikler mimariye yansıtılırken tabii ki Bodrum’un doğal dokusuyla uyumlu, doğaya saygılı, yeşille iç içe evler yaratılmaya çalışıldı. İnşaatımızı çok kısa bir sürede tamamladık. Ekim 2006’da başlayan inşaatımız Temmuz 2007’de bitti ve satılmış olan evlerimizi ev sahiplerine teslim ettik. Bodrum- Turgutreis’de bulunan projemiz toplam 57 adet 1, 2 veya 3 odalı konuttan oluşmaktadır.
100 bin dolardan başlıyor


-Projede ne tür sosyal alanlar sunuluyor?
Yüzme havuzu, sauna, spor salonu ve restoranı bulunan sosyal tesisleri ile projemiz, sadece ve sadece 1. kalitede inşaat malzemeleri ve teknikleri kullanılarak tamamlandı. Lüks site konseptinde düzenlenen Konak Evleri’nde beyaz eşyası tamamlanmış mutfak, klima, şömine, çift camlı pencereler, ebeveyn odalarında tuvalet ve banyo, depo, yatak odalarında gömme dolap gibi pek çok özellik bulunmaktadır. Evlerimizin banyosu ve mutfağı tamamlanmış olarak ev sahiplerimize teslim edilmektedir. Ayrıca hemen yanımızda 5 yıldızlı Hawthorn Karaca Resort bulunmaktadır. Bu ultra lüks otelin spa, hamam, kuru temizleme gibi servislerinden de Ottoman Life sakinleri büyük komşuluk indirimleri ile yararlanabilmektedirler.


Hedef kitleniz kimler?
Biz hem yatırımcı, hem yazlıkçı, hem de 12 ay yaşayacak yerli ve yabancı alıcılara hitap edebiliyoruz. Türk kültürünü yaşamak isteyen yabancılar ve Osmalı’nın geleneksel mimarisini özleyen Türkler hedef kitlemiz. Konak Evleri’nde rezidans hizmeti de verilmektedir. (Evlerin seyahat öncesinde tarafımızdan temizletilmesi, güvenlik vs..) Dolayısıyla yoğun çalışan ve az tatile çıkabilen, çıktıkları zaman iş yapmak istemeyen ev sahipleri de hedef kitlemize girmektedir. Evlerin fiyatları 100-200 bin dolar arasında değişmektedir.


www.ottomanlife.com
0 252 382 64 63
Nihal YUVACAN / Vatan

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

1 yorum:

emlak dedi ki...

Çok güzel görünüyorlar :)