Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Soyak yeni projelerle geliyor

Etiketler: |


Soyak, Tahincioğlu Holding ile birlikte ilk alışveriş merkezi projelerinin temelini 2008’de Adana ve Hatay’da atacak


Soyak ve Tahincioğlu Holding işbirliği, Türkiye’de Alışveriş Merkezi (AVM) alanında ilk 5 yıl içinde 1 milyon m2 kiralanabilir alan gerçekleştirecek.
Bugüne kadar 50 binin üzerinde aileyi ev sahibi yapan SOYAK ve İstanbul Kozyatağı’nda 160 milyon euro’luk yatırımla Palladium alışveriş merkezini inşa eden ve aynı zamanda İzmir Büyük Efes Oteli’ni yeniden hayata geçiren yatırımı ile Tahincioğlu Hıolding, ortak alışveriş merkezi yatırımı yapacak.

Kurulan bu ortaklık ile gelecek 5 yıl içinde 1 milyon metrekare kiralanabilir alan gerçekleştirerek, bu alanda sektör öncüsü olmak hedefleniyor. Bu kapsamda temelleri atılacak ilk projeler, 2008 yılında Adana ve Hatay illerinde gerçekleştirilecek. Adana’da 140 bin metrekarelik kiralanabilir AVM ve ofisten oluşan projenin yanı sıra, 25 bin metrekarelik kiralanabilir AVM’den oluşan iki farklı proje hayata geçirilirken; Hatay’da ise, 40 bin metrekarelik kiralanabilir AVM projesine başlanacak.

3 proje daha yolda
Kurulan bu ortaklığın, Türkiye’ye de önemli yararlar sağlayacağını belirten Ortaklık Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel, alışveriş merkezi yapacakları bölgelerin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yardımcı olmak ve katkıda bulunmanın, bu ortaklığın temel hedeflerinden biri olduğunu söyledi. Çamlıbel, 2008 yılında Adana ve Hatay’daki AVM projelerinin yapımına devam ederken, bir taraftan da 3 yeni proje için Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: