Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

GYODER ve Gayrimenkul Zirvesi tescillendi

Etiketler: |


GYODER Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ve sektörde gündem yaratan Gayrimenkul Zirvesi GYODER tarafından tescil ettirilerek isim hakkı alındı

Gayrimenkul sektörünü bir araya getirerek tanıtım ve temsilini sağlayan, sektöre kalite, kontrol ve eğitim konularında standartlar getiren GYODER, hem Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği GYODERi hem de Gayrimenkul Zirvesi’ni tescil ettirdi.


Türkiye’deki gayrimenkul yatırım ortaklıklarının (GYO) temsilcileri tarafından, 1999 yılında kurulan GYODER, kuruluşundan bu yana düzenlediği Gayrimenkul Zirveleri, konferanslar, paneller, eğitim seminerleri ve Türkçe-İngilizce olarak yayınladığı Gayrimenkul Araştırma Raporları ile gayrimenkul sektöründeki kişi ve kuruluşlarca yakından takip ediliyor.

GYODER, bugün 250’ye yaklaşan üye sayısıyla sektörde önemli bir sinerji oluşturuyor. GYODER’in 2000 yılından beri düzenlediği “Gayrimenkul Zirveleri” de sektörde ilk ve tek olarak katılımcıları ve gündem yaratan içerikleri ile Türkiye’de gayrimenkul sektörünün tüm yönleriyle tartışıldığı geleneksel gayrimenkul platformu haline geldi.

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: