Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

%100 Ücretsiz Emlak Ofis Programı

Etiketler: |

Emlak ofis programlarını araştıran arkadaşlar bilir..Yazılım şirketleri veya freelance çalışan programlamacılar bu yazılımlara cuzi miktarda para istemediklerini hepimiz biliyoruz...Şimdi asıl meseleye gelelim;eyer sizin ufak çapta bir emlak ofisiniz var ise ve ben bu mevlalarda paralar veremem ama kapsamlı detaylı bir ofis programı istiyorum bedava diyorsanız..işte size bir yöntem...

Bir çok emlak programı araştırdım ve vitrinlik.com un kendi sitesine update amaçlı yaptığı ziyaretçilerine ücretsiz programla karşılaştım..Şimdi diyceksiniz ki "ben ofisime istiyorum sen ise internet sayfasına gönderen bir program tanıtıyorsun..." İşin püf noktası burda..Bu programda yapılan kayıtları mecburi göndericeksiniz diye bir kaide yokkk....Ofisinize kurun bu programı ve siz kayıtlarınızı resimlerinizi herşeyinizi girin..eyer extra reklam yapıcam derseniz vitrinlik e de ilanlarınızı yollıyabilirsiniz..Bu programı tanıtmakta ki amacım bedavaya böyle kapsamlı ve işe yarar bir program bulmanızı sağlamaktır...Güle Güle kullanın..

vitrinlik.com Emlak Programı 1.0.4
Üreticinin açıklaması:
Vitrinlik.com Emlak Programı ücretsiz bir programdır. Bu program ile emlaklarınızı takip edebilirsiniz. Emlak programına girdiğiniz ilanları tek bir tuş ile vitrinlik.com adresine gönderebilirsiniz. Vitrinlik.com adresinde ilanlarınızın yayınlanması için internet üyemiz olmanız gerekmektedir. İnternet üyeliği ücretsizdir. Programı kurduktan sonra sol bölümde bulunan internet üyeliği butonunda karşımıza gelen formu doldurmanız gerekmektedir. Bu formu doldurduktan sonra üyeliğiniz incelenip, onaylandıktan sonra ilanlarınızı vitrinlik.com adresinde yayınlamaya başlayabilirsiniz. Üyelik işlemlerini yaptıktan sonra ilanları vitrinlik.com adresine göndermeniz için yapmanız gereken işlem, ilanı seçip vitrinlik.com da ilanı yayınla butonuna basmaktır. Sınırsız sayıda ilan yayınlayabilirsiniz. İlanlara fotoğraf ekleme 3 adet fotoğrafla sınırlıdır.

Özellikleri:
· Tek ekrandan kayıtları yönetebilme
· Emlak bilgilerinin takibi
· Tek tuşla vitrinlik.com sitesinde ilanlarının yayınlanmasıYenilikler:
· İnternet üyeliği hatası giderildi.
· Otomatik güncelleme eklendi
· Ekran çözünürlüğü kontrolü eklendi.
· Öneri / İstek formu eklendi.
· İnternet üyeliğini güncelleme eklendi.


Üretici:
Atılım Yazılım
Dili:
Türkçe
Eklenme Tarihi:
12.03.2007
Boyutu:
6.26 Mb
Lisans:
Freeware
Kısıtlamalar:
Sınırsız
Sistem Gereksinimi:
Windows 98/NT/XP

DOWNLOAD

Bu makaleyi kullanıcak arkadaşlar site adresini kaynak olarak bildirirlerse sevinirim..

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: