Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

TÜMSİAD’dan özel avantajlı Kredi Kartı

Etiketler: |


TÜMSİAD, gerek kendi üyelerine, gerek üye yakınlarına, gerekse talepte bulunacak firma ve kişilere yönelik, çok özel avantajlar sağlayacak özel bir kredi anlaşması yaptı...



Yıldırım: “Fırsatlar dünyasına kapı araladık”


TÜMSİAD, gerek kendi üyelerine, gerek üye yakınlarına, gerekse talepte bulunacak firma ve kişilere yönelik, çok özel avantajlar sağlayacak özel bir kredi anlaşması yaptı. TÜMSİAD Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, “KOBİ’lerin farklı sorunlarla boğuştuğu günümüzde, biz de gerek üyelerimize, gerekse bu avantajlardan yararlanmak isteyen herkese yönelik fırsatlar ve avantajlar dünyasına kapı aralamaya çalıştık” dedi.


Kredi Kartı ile alışverişin çağımızın gereği olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Kredi Kartı, eğer bilinçli kullanılırsa, taşıyana bir çok avantaj sağlayan bir alışveriş aracıdır. Cebimizde taşıdığımız kredi kartının avantajlarını bilirsek, hayatımızı kolaylaştıracak unsurlara da imza atarız. TÜMSİAD, yüklendiği misyon ile temsil ettiği KOBİ’lerin sıkıntılarına çare bulabilmek için vargücüyle çalışmaktadır. Türkiye Finans Katılım Bankası ile yapmış olduğumuz çok detaylı çalışmayla, üyelerimize “çok özel avantajlar” sağlayacak bir kredi kartı anlaşması imzaladık. Bundan böyle bu kredi kartını cebinde taşıyanlar, çok özel ve ayrıcalıklı hizmetlerin dünyasına da kapı aralamış olacaklar. Bu kredi kartıyla üyelerimize katkı sağlamak ve onların hayrına olacak bir fayda oluşturmaktan başka amacımız yoktur. Yapmış olduğumuz çok özel anlaşmalarla, bundan böyle üyelerimiz bu Kredi Kartı’nın kendilerine nasıl yararlar getireceğini görecekler” diye konuştu.


Yıldırım, çok özel kredi kartının avantajlarını ise şöyle sıraladı: “•TÜMSİAD genel merkezinin referansı ile gerçekleşecek anlaşma kapsamında; giyim mağazalarından, sigorta şirketlerinden, büyük alışveriş mağazalarından, marketlerden ve süpermarketlerden TÜMSİAD Kredi Kartı ile yapılacak alışverişlerde %5 ile % 25 arasında değişen indirimlerden faydalanabileceksiniz.


Kredi Kartı ile yapacağınız her 1000 YTL harcamadan 0,75 YTL kat puan, kredi kart ekstrenizi e-mail ile istemeniz durumunda ise ekstre başına 0,20 YTL değerinde kat puan kazanacaksınız.


Sahip olduğunuz kredi kartınız sayesinde size özel ve cazip koşullar ile Türkiye’nin ilk acil sağlık hizmetleri kuruluşu Medline’ın uluslarası standartlardaki hizmet kalitesi ve ayrıcalığından da yararlanabileceksiniz. Medline’ın TÜMSİAD Kredi Kartı sahiplerine özel acil sağlık hizmet paketi ile 7 gün 24 saat Telefon ile Tıbbi Danışmanlık, Doktorlu Kara Ambulansı, Medikal Bilgi Köprüsü ve Hastane Organizasyonu, Sağlıkta Avantajlar Dünyası Hizmetleri’nden faydalanabileceksiniz.


TÜMSİAD Kredi Kartı sahibi olarak Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan kredi (Konut, Taşıt, Leasing, İhtiyaç vb.) kullanmak istemeniz durumunda, banka tarafından ilan edilen kar oranları üzerinden 10 puan indirim ile yararlanabileceksiniz.


Aylık % 4,5 kar payı oranından Asgari Ödeme avantajından da yararlanabileceksiniz. Kartınıza asgari ödeme yapmanız durumunda diğer bankalardan farklı olarak, borcunuza yansıyacak olan kar payı kalan anapara üzerinden hesaplanır.


Kazanmış olduğunuz kat puanları üye işyerlerinde harcama yapmak sureti ile kullanabileceğiniz gibi, internet şubesinden yararlanarak ekstre borcunuza da mahsup edebileceksiniz.


Kiralık Kasa” hizmetinden %50, “Çek Karnesi” taleplerinizde (vergi ve yasal yükümlülükler hariç) % 25 indirim kazanacaksınız.


TÜMSİAD Genel Merkezince yapılacak başta İstanbul olmak üzere TÜMSİAD şubelerinin bulunduğu her ilde ve Türkiye genelinde farklı markalardaki oto bakım servisleri ile anlaşmalar yapılacak ve buralardan yapılacak alışverişler ile alınacak servis hizmetlerinde %5 - %25 arasında indirim olanaklarından yararlanabileceksiniz.


TÜMSİAD üyelerinin referans olacağı 15 tanıdığı/yakını TÜMSİAD kredi kartı ile tanışabilecek ve bu özel avantajlardan faydalanabilecekler” Yıldırım, bu çok özel çalışmayı ta başından beri hayata geçirmek için çok büyük çaba harcayan, TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Murat Çalık’a özel olarak teşekkür ettiğini belirterek, “Bireyler kurumları, kurumlar ise idealleri oluştururlar. TÜMSİAD, üyelerine yönelik sosyal sorumluluk projelerinden birini hayata geçirme kararını gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Bu idealler çerçevesinde yapılan çalışmalarımıza herkesin katkısını bekliyoruz” açıklamasını yaptı.


Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: