Emlak Broker - Mortgage Broker


Konut Kredisi Mortgage Kredi Faizi Emlak Piyasası Gayrimenkul Sektörü Haberler Makaleler Tavsiyeler Barındıran Kaynak Platform.Artık sitemize www.emlakbroker.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Konut kredisinde spot dönemi

Etiketler: |

Konut kredisinde rekabet artarken, Denizbank kısa süreli kampanlarla spot kredi verecek. Banka ayrıca 2. el konut alanların kredi taksitlerini 2008'de başlatacak

Denizbank ile Reha Medin Emlak Hizmetleri arasında yapılan anlaşma ile 2'inci el konutlarda kredi taksitlerini erteleyen Denizbank'tan bu kapsamda ev alanlar ilk taksitini 2008 başında ödeyecek. Yapılan işbirliği çerçevesinde, Reha Medin emlak ofisleri aracılığıyla ev alacak tüketiciler konut kredilerini DenizBank'tan aldıkları takdirde 'Konutunu şimdi al, ilk ödemene 2008'de başla'kampanyasından yararlanma fırsatını yakalıyor. Kampanya kapsamında, ekim ve kasım aylarında Türkiye genelinde 75 temsilciliği bulunan Reha Medin emlak ofislerinden kredi başvurusunda bulunan tüketiciler ilk ödemelerini 2008 yılında yapabiliyor.

Daha önce sadece sıfır konutlar için uygulanan bu kampanya ilk kez Denizbank tarafından ikinci el piyasasında uygulanırken, Denizbank Bireysel Bankacılık Grup Müdürü Özgür Tüzemen, kampanya ile ikinci el piyasasını canlandıracaklarını ifade etti. 96 özel konut projesi ile anlaşmalı olduklarını ve bu sayıyı 100'e çıkaracaklarını anlatan Tüzemen, "Yeni projelerin tamamlanması ile 2'inci el piyasadaki konut stoku artıyor. 2'inci el piyasasında da büyüyerek, konut kredisindeki iddiamızı göstermek istiyoruz" dedi.

'Çok uygun spot krediler vereceğiz'
Denizbank Konut Finansman Bölüm Müdürü Barış Yılmazkaya ise, konut kredisinde ciddi bir rekabet olduğunu ve yeni kampanyalarla bir adım öne geçmek istediklerini anlatarak, şu bilgileri verdi:

"Konut kredisinde son yıllarda büyüyen 2 bankadan biriyiz. Bu büyümemizi devam ettirmek için yeni kampanyalar düzenliyoruz. Önümüzdeki dönemde projelerin yanı sıra biraz da emlak ofislerine bazı kolaylıklar sağlamayı ikincil piyasayı canlandırmayı düşünüyoruz. Çalıştığımız kurumsal emlak firmaları ile avantajlı kredi uygulaması yapacağız ayın bazı günleri en uygun faiz oranı ile kredi kullandırımı ya da hiçbir masraf almadan masrafsız kredi kullandırımı gibi spot günler yapacağız. Bu günlerde emlak ofislerine bir avantaj sağlayıp bu noktalardan ev almak isteyen müşterilerde ödeme kolaylığı sağlayacağız. Yapılacak indirimlerde o dönemlerde oluşacak faiz oranları da etkili olacak ama hiç kuşkusuz müşterilere piyasanın çok altında kredi kullanma olanağı sunacağız. Bu uygulamalarımız 2008 yılı boyunca değişik şekillerde devam edecek ve 3 gün ile 1 hafta arasında sürecek. Bu şekilde kredi kullanımını artırmayı planlıyoruz. Ötelemeli krediye 2008 yılında da belirli periyotlarda devam edeceğiz."

Benzer Yazılar



Widget by Hoctro | Jack Book

0 yorum: